Din karriär på Humlegården Fastigheter

På Humlegården Fastigheter är ingenting omöjligt. Våra medarbetare är kompetenta, flexibla och har en väldigt hög servicekänsla. Vi uppmuntrar framåtanda så för dig som vill utvecklas finns stora möjligheter till en spännande karriär.

”Det här är ett företag för människor som vill utvecklas, är ambitiösa och vill vara högpresterande. Jag är stolt över att vara en humlegårdare.”

”Stort eget mandat. Trevliga kollegor. Spännande utmaningar. Möjlighet att påverka.”

Så sa några av våra fantastiska medarbetare när Humlegården nyligen gjorde en medarbetarundersökning. Resultatet visar över lag att den som jobbar här trivs mycket bra, något vi givetvis är väldigt stolta över – då vi månar lika mycket om våra anställda som om våra kunder och fastigheter.

Lyhörda medarbetare

Vi är noga med att ge så bra service som möjligt och alla som jobbar här har alltid kunden i fokus, vilket gör lyhördhet till ett av våra viktigaste arbetsredskap. För att hela tiden kunna utvecklas får alla som jobbar här kontinuerlig feedback från våra engagerade chefer. Vi ger gärna våra medarbetare möjligheten att prova på nya roller inom företaget och ser till att uppmuntra den som visar framfötterna. Hos Humlegården känner du att du är delaktig i både verksamheten och affären.

Förmåner för anställda

Förutom en väldigt positiv atmosfär och många spännande projekt finns det många andra fördelar med att jobba på Humlegården. Vi har generösa friskvårdsbidrag, möjlighet till massage på jobbet vid behov, rabatt på sakförsäkringar och bankförmåner. Sedan är vi väldigt noga med att man ska kunna kombinera arbete och fritid på ett bra sätt.

Till Humlegården kommer de flesta för att stanna!

Läs mer

Lediga jobb hos Humlegården Fastigheter i Stockholm

Humlegården Fastigheter erbjuder spännande karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Här hittar du alla våra lediga jobb!

Läs mer


Inom Humlegården Fastigheter finns många olika yrkesroller

Humlegården Fastigheter har medarbetare med vitt spridda tjänster. Här får du större inblick i vad som ingår i olika avdelningar och yrkesområden.

Läs mer