Lediga jobb hos
Humlegården Fastigheter i Stockholm

Humlegården Fastigheter är en arbetsplats som, precis som våra lokaler, ger utrymme för stora tankar och visioner. Vi gillar högt i tak och tydliga mål. Här har alla mycket att säga till om och vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare tar för sig. 

Våra medarbetare trivs väldigt bra här på Humlegården, det visar våra medarbetarundersökningar, och detta är givetvis något vi är väldigt stolta över. Vi månar nämligen lika mycket om våra anställda som om våra kunder och fastigheter.

Stort engagemang hos alla medarbetare

Marie Edling är personalchef. Här berättar hon om fördelarna med att jobba på Humlegården.
– Ju mer man tar för sig desto mer får man. Här är ingenting omöjligt. Våra medarbetare är flexibla och har en väldigt hög servicekänsla. Det gäller att vara lyhörd och alltid ha kunden i fokus – och att självklart ha rätt kompetens. Vi har engagerade chefer och medarbetare som ger kontinuerlig feedback. Hos oss känner man att man är delaktig i både verksamheten och affären.

Lediga tjänster

Redovisningsekonom

Vill du bli en del av ett väletablerat växande fastighetsbolag? Har du tidigare erfarenhet av fastighetsredovisning? Då kan det vara dig vi söker. Vår...

Läs mer


Gruppchef till Redovisning och hyresadministration

Tjänsten innebär ansvar för de sju personer som har det administrativa ansvaret för koncernens 50 bolag. Utöver detta ingår ansvar för två externa...

Läs mer