Fastighetstekniker

Är du självgående, lösningsorienterad och samarbetsinriktad? Då kan rollen som Fastighetstekniker vara rätt för dig! Som fastighetstekniker ansvarar du tillsammans med serviceteknikern för skötseln och driften av våra fastigheter i Stockholm. Du tillhör ett Marknadsområdesteam med MO-chef, förvaltare, servicetekniker och drifttekniker. Du arbetar i en varierande roll med ansvar för ett antal kommersiella fastigheter inom vårt fastighetsbestånd. Du arbetar nära ansvarig Servicetekniker för fastigheterna och tillsammans utgör ni ett team som ansvarar för driften, fastighetstekniken och hyresgästerna i fastigheten.

Arbetsbeskrivning

Som tekniker är du Humlegårdens ansikte utåt och kommer ha mycket kontakt med våra kunder, vilket ställer krav på att du är social, serviceinriktad och har tydligt kundfokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för den dagliga driften, tillsyn och skötsel av fastigheterna, driftoptimera och följa upp energiförbrukning. Du kommer även arbeta förebyggande med löpande underhåll och rondering i fastigheterna. Dessutom kommer du få driva samt delta i olika underhållsprojekt. Rapportering sker till marknadsområdeschefen och övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att:

  • Löpande rapportera till teknisk förvaltare gällande fastighetsdriften, delta i underhållsplanering samt medverka i budgetarbetet för fastigheterna

  • Ansvara för fastigheternas dokumentation samt åtgärda eventuella anmärkningar från myndighetsbesiktningar.

  • Medverka i arbetet med att förändra och utveckla fastigheternas tekniska system samt vara back-up för övriga tekniker i marknadsområdet.

Din profil

Vi söker dig med lång och gedigen erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter och har du utbildat dig mot energi ses det som starkt meriterande. I ditt arbete är du självgående, ansvarstagande och kan fatta egna beslut. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och du har en god teknisk kompetens gällande styrsystem samt om fastigheternas tekniska system. Din datorvana gör dig bekväm med att använda datorer som hjälpmedel och körkort är ett krav.

Som person behöver du vara flexibel, lyhörd och samarbetsorienterad då du kommer jobba nära såväl våra kunder som andra tekniker och funktioner inom Humlegården. Du har en mycket god social förmåga och tycker om att ha mycket kontakt med människor. Din stresstolerans är hög samtidigt som du är lösningsorienterad och ser möjligheter genom en kreativ inställning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 10 augusti 2018. Pga. Semesterperiod kommer kandidater bli kontaktade först under vecka 32. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Jansson, tel. 073-678 49 21.

Ansök till tjänsten här