Redovisningsekonom

Vill du bli en del av ett väletablerat växande fastighetsbolag? Har du tidigare erfarenhet av fastighetsredovisning? Då kan det vara dig vi söker. Vår utgångspunkt är att medarbetarna bygger bolaget och att skapa goda förutsättningar för alla anställda är därför en viktig utgångspunkt i vårt dagliga arbete. 2017 utsågs Humlegården till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i Nyckeltalsinstitutets årliga undersökning.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom är du en del av ett team på fem personer som jobbar brett med redovisning. I arbetsuppgifterna ingår allt från löpande bokföring, avstämningar, moms, anläggningsregister, månads- och kvartalsbokslut, årsredovisning samt ansvar för rapportering till gruppchefen för Redovisning och hyresadministration. Du deltar även i IT- och verksamhetsprojekt inom ekonomiområdet samt eftersträvar ständig förbättring av rutiner och processer för att göra organisationen mer effektiv.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av redovisning inom ett fastighetsbolag. Har du en bakgrund som bolagsekonom är det starkt meriterande. Vi tror att du har goda kunskaper i MS Office samt talar och skriver flytande svenska och engelska. Erfarenhet av Visma är meriterande. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är drivande, självgående och trivs med ett stort eget ansvar och ett strukturerat arbetssätt. Du har en utvecklad social förmåga som främjar teamarbetet samt en kommunikativ fallenhet för att hantera många interna kontakter.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Humlegården Fastigheter med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se.
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.

Om företaget

Humlegården Fastigheter AB är ett fastighetsbolag inom länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Vi äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med tyngdpunkt på kontor. Våra 84 anställda fokuserar på långsiktiga relationer och kvalitet för våra kunder.

Humlegården äger 52 fastigheter i Stockholm, vilka är koncentrerade till fem attraktiva kontorsområden: Östra city, Solna strand, Sundbyberg, Hagastaden och Hagalund. Som en långsiktig fastighetsägare ser vi en direkt koppling mellan lönsamhet, hållbarhet och god arkitektur. I arbetet med att bevara och utveckla fastigheterna görs inget avkall på kvalitén. Våra fastigheter ska berika stadsrummet och vara hållbara ur flera synvinklar: miljömässigt, estetiskt, socialt och ekonomiskt.

Humlegården är den sjätte största fastighetsägaren på Stockholms kontorsmarknad. Bolaget äger och förvaltar fastigheter med ett marknadsvärde om 19,1 miljarder kronor. Utöver detta förvaltar Humlegården ytterligare fastigheter till ett värde av 4,6 miljarder kronor på uppdrag av Länsförsäkringar Liv, Länsförsäkringar Sak och Länsförsäkringar AB.

För att utveckla Humlegårdens fastighetsportfölj genomför bolaget utvecklingsprojekt och förvärv i strategiska lägen. Utvecklingsprojekten består av nyproduktion eller förädling av befintliga fastigheter. All utveckling genomförs på ett hållbart sätt och med hög arkitektonisk ambition.