Servicetekniker

Då en av våra servicetekniker slutar söker vi nu en driven, engagerad person som gillar att träffa och hjälpa våra kunder att trivas och utvecklas i våra kontor i Hagalund, Solna och Sundbyberg.

Du kommer att arbeta i en varierande roll med ansvar för ett antal kommersiella fastigheter i Hagalund, Solna och Sundbyberg. Du arbetar nära ansvarig teknisk förvaltare, fastighetstekniker, uthyrare och marknadsområdeschef för fastigheterna och tillsammans utgör ni ett team som ansvarar för driften, fastighetstekniken och hyresgästerna i fastigheterna. 

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för den dagliga tillsynen och skötseln av tilldelade fastigheter
  • Åtgärda anvisade felanmälningar
  • Daglig rondering
  • Utföra förebyggande drift- och underhållsarbete •Löpande tillsyn och säkerställa att myndighetsbesiktningar blir utförda samt åtgärda anmärkningar
  • Löpande rapportera till teknisk förvaltare och marknadsområdeschef.
  • Delta i underhållsplanering och budgetarbete för fastigheterna
  • Medverka i arbetet med att driftoptimera fastigheterna och följa upp energiförbrukningen
  • Dagligen tillse att fastigheten är i rent och prydligt skick

Personliga egenskaper

Som servicetekniker är du Humlegårdens ansikte utåt och har daglig kontakt med våra kunder, vilket ställer krav på att du är social, serviceinriktad och har tydligt kundfokus. 

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Har du utbildning inriktat mot energi är det mycket meriterande. I ditt arbete är du självgående, ansvarstagande och kan fatta egna beslut. Du uttrycker dig väl såväl i tal som skrift, goda kunskaper i engelska är ett plus. Du är en van datoranvändare och är bekväm med att använda datorer som hjälpmedel. Körkort är ett krav. 

Som person behöver du vara utåtriktad, flexibel, lyhörd och samarbetsorienterad då du kommer att jobba nära såväl våra kunder som andra Servicetekniker och Fastighetstekniker samt andra funktioner inom Humlegården. Du har en mycket god social förmåga och tycker om att har mycket kontakt med människor. Du är stresstålig, lösningsorienterad, du ser möjligheterna och hittar nya kreativa vägar.  

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Ansökan

Vill du bli en del av Humlegården Fastigheter? Välkommen med din ansökan till marie.edling@humlegarden.se

Om företaget

Humlegården Fastigheter AB är ett fastighetsbolag inom länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Vi äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med tyngdpunkt på kontor. Våra 84 anställda fokuserar på långsiktiga relationer och kvalitet för våra kunder.

Humlegården äger 52 fastigheter i Stockholm, vilka är koncentrerade till fem attraktiva kontorsområden: Östra city, Solna strand, Sundbyberg, Hagastaden och Hagalund. Som en långsiktig fastighetsägare ser vi en direkt koppling mellan lönsamhet, hållbarhet och god arkitektur. I arbetet med att bevara och utveckla fastigheterna görs inget avkall på kvalitén. Våra fastigheter ska berika stadsrummet och vara hållbara ur flera synvinklar: miljömässigt, estetiskt, socialt och ekonomiskt.

Humlegården är den sjätte största fastighetsägaren på Stockholms kontorsmarknad. Bolaget äger och förvaltar fastigheter med ett marknadsvärde om 19,1 miljarder kronor. Utöver detta förvaltar Humlegården ytterligare fastigheter till ett värde av 4,6 miljarder kronor på uppdrag av Länsförsäkringar Liv, Länsförsäkringar Sak och Länsförsäkringar AB.

För att utveckla Humlegårdens fastighetsportfölj genomför bolaget utvecklingsprojekt och förvärv i strategiska lägen. Utvecklingsprojekten består av nyproduktion eller förädling av befintliga fastigheter. All utveckling genomförs på ett hållbart sätt och med hög arkitektonisk ambition.