Medarbetare har ordet

Camilla Löfgren

Chef för bygg- och installationsprojektledarna sedan september 2013.

Hur hamnade du på Humlegården?
– Jag kände andra som jobbade här och kontaktade dem när jag sökte nytt jobb. Vi hade haft kontakt innan och de pratade väldigt gott om Humlegården.

Hur är det att jobba här?
– Jättekul! Dels är det ett väldigt spännande fastighetsbestånd med både äldre och nya byggnader, dels en bred sammansättning med människor med olika bakgrund och kompetens. Det finns väldigt många möjligheter och vägar att utvecklas internt.

Kan du säga något om arbetsklimatet?
– Andan är väldigt positiv, det finns en vilja att hjälpa och stötta varandra. Dessutom är nivån hög kompetensmässigt och du får mandat och förtroende att driva frågor själv, det är stimulerande. Jag tycker också om att det alltid finns en vilja att hela tiden bli bättre, även om vi redan är bra på mycket. Man har ett bra stöd från alla delar i företaget som kan backa upp kunskapsmässigt.

Aldo Villacorta

Aldo Villacorta är receptionist och den första person du möter när du besöker vårt kontor på Engelbrektsplan 1 vid Stureplan i Stockholm.

– Jag tar hand om lokalerna, konferensrummen och kontoren. Sedan jobbar jag även med kundservice. Jag har också mycket kontakt med alla kollegor i huset eftersom de passerar förbi mig varje dag. Det är verkligen ett superkul jobb. Det roligaste är att dagarna är så varierade och att jag möter så många trevliga människor hela tiden.

Vad uppskattar du mest med Humlegården som arbetsgivare?
– Jag tycker att det som gör Humlegården speciellt är alla trevliga medarbetare. Det finns så mycket positivitet i luften. Min absoluta favoritstund är fredagar. Då bjuder nämligen Humlegården alla medarbetare på frukost, vilket är socialt och trevligt och skapar en fin gemenskap. Innan jag började som receptionist jobbade jag i hotell- och restaurangbranschen i många år. Men jag är i grunden utbildad arkitekt. Under fredagsfrukosten brukar jag passa på att prata arkitektur med alla tekniker det är kul!

Hur ser utvecklingspotentialen ut?
– Den är stor är min bild. Det känns som att de lyssnar på medarbetarna och vill att alla ska utvecklas.

Läs mer

Lediga jobb hos Humlegården Fastigheter i Stockholm

Humlegården Fastigheter erbjuder spännande karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Här hittar du alla våra lediga jobb!

Läs mer