Jämställdhet är viktigt för
Humlegården Fastigheter

Jämställdhet och mångfald är viktigt för oss på Humlegården Fastigheter. Därför strävar vi efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män i alla delar av organisationen.

Humlegården ser individen och lyfter fram personer som vill framåt tillsammans med företaget.  Därför är också jämställdhetsarbetet en självklar del av vår verksamhet, oavsett vilken arbetsuppgift eller position du har. Målet har varit att uppnå 40 procent kvinnor i företagsledningen. Vi är stolta över att ha uppnått målet och idag är fyra av åtta personer i företagsledningen kvinnor.

Humlegården månar också om att alla ska kunna utvecklas i sitt yrke samtidigt som det finns en bra balans mellan jobb fritid. Det är helt enkelt viktigt för oss att alla delar i livet är i samklang. Hos oss går det utmärkt att kombinera en spännande karriär med familjeliv, oavsett om du är kvinna eller man, och vi slutar aldrig sträva efter att bli en ännu bättre och mer jämställd arbetsgivare.

Antal anställda: 85
Fördelning: 33 kvinnor (39%) och 52 män (61%)

Aldo Villacorta arbetar som receptionist sedan en tid tillbaka.

Aldo Villacorta

– Det som gör Humlegården speciellt är alla trevliga medarbetare. Det finns så mycket positivitet i luften och alla har en väldigt personlig relation till företaget. Man känner igen allas ansikten. Min absoluta favoritstund är fredagar. Då bjuder nämligen Humlegården alla medarbetare på frukost.

Vad tycker du om jämställdhets- och mångfaldsarbetet?
– Humlegården känns internationellt på så sätt att det jobbar många här med olika bakgrund. Jag är själv från Peru, men har bott i många olika länder under min uppväxt. Min pappas jobb var väldigt internationellt så vi flyttade runt ungefär vart fjärde år. Men sedan 1999 bor jag i Sverige, och trivs bra här. Gemenskapen är stor. 

Läs mer om hur Aldo tycker det är att jobba på Humlegården här.

Läs mer

Lediga jobb hos Humlegården Fastigheter i Stockholm

Humlegården Fastigheter erbjuder spännande karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Här hittar du alla våra lediga jobb!

Läs mer