Fastighet Aprikosen 3

Aprikosen 3 utgörs av en byggnad som består av en högdel och en lågdel. Byggnaden rymmer främst kontorslokaler men även en restaurang och lagerlokaler. Den totala uthyrningsbara arean är ca 21 600 kvadratmeter. Fastigheten har under de senaste åren genomgått en betydande renovering vilket skapat en mycket trevlig och modern kontorsfastighet.

  • Fastigheten på Hemvärnsgatan 11-17 i Solna

Fakta om fastigheten


Adress: Hemvärnsgatan 11-17

Kommun: Solna

Område: Solna strand

Lokalarea: 21 573 kvm

Byggnadsår: 1972

Ombyggnadsår: 1996, 2004-2007

Miljöcertifiering:

Fastigheten är certifierad enligt BREEAM in Use, nivå Very good

Historik

Humlegården har förvaltat fastigheten sedan 2008.

Lokaler

Funktionella lokaler som är mycket flexibla i sin utformning. Öppna lösningar kan enkelt kombineras med rumslösningar. Ett helt våningsplan rymmer ca 140 arbetsplatser.

Miljöcertifiering

Fastigheten är Breeam In Use-certifierad

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationsläge med Solna strands tunnelbanestation endast någon minut från fastigheten. Till Sundbyberg, där pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg avgår, tar det cirka 10 minuter att promenera. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Parkering

I garaget finns det plats för ca 230 bilar och det finns även ca 150 parkeringsplatser tillhörande fastigheten.

Service

Servicegraden i Solna strand är hög. Här finns det ett stort antal lunchrestauranger, närservice som förenklar vardagen, goda träningsmöjligheter och ett välkomnande hotell.

Läge och omgivning

Fastigheten är belägen i Solna strand, norr om Stockholm. Området har expanderat snabbt under senare år och idag räknar man med att drygt 10 000 människor arbetar här.