Fastighet Instrumentet 2

Den totala uthyrningsbara arean är ca 3 400 kvadratmeter varav 1 800 kvadratmeter utgörs av kontorslokaler. I övrigt finns här produktionslokaler samt lager. Huset är uppbyggt av tre våningsplan och är i mycket gott skick.

  • Fastigheten på Fabriksvägen 5-7 i Solna

Fakta om fastigheten


Adress: Fabriksvägen 5-7

Kommun: Solna

Område: Hagalund

Lokalarea: 3 400 kvm

Byggnadsår: 1943, 1956

Lokaler

Lokalerna är funktionella och erbjuder god flexibilitet.

Historik

Humlegården förvärvade fastigheten i december 2008.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utanför huset.

Service

I område finns några lunchrestauranger, ett kafé/bageri samt en dumplings-/wokkiosk som sommartid har en trevlig uteservering. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Läge och omgivning

Fastigheten är mycket strategiskt belägen i Hagalunds Företagsområde, endast 1,5 km från Stockholms innerstad och 1,5 km från Solna centrum. Idag rymmer området en blandning av kontorshus samt lättare industri- och lagerbyggnader. Strax intill byggs nu Hagastaden och närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science.