Smarta vardagstjänster

Nu erbjuder vi alla som arbetar eller bor i Solna strand möjlighet till smidig paketutlämning via frakttjänstbolaget Instabox. Tjänsten är helt gratis och finns i en mängd utvalda nätbutiker.

Hämta ut ditt paket hos oss

Sitter du i Solna strand och brukar beställa hem varor som du handlar på nätet? Nu kan ni enkelt ta del av vår paketutlämning som vi har i vår fastighet på Vretenvägen 13. Tjänsten erbjuder snabba leveranser sju dagar i veckan hos utvalda nätbutiker. Paketet hämtas enkelt ut  i vårt instaboxskåp med en PIN-kod som du får på SMS. Skåpet är tillgängligt 07-18 på helgfria vardagar. 

För att använda skåpet gör du såhär:

Börja med att skapa ett konto. Det tar inte mer än en minut!

1. Skapa ett konto på my.instabox.se/humlegarden. Du behöver en e-mailadress samt BankID (eller Mobilt BankID).
2. Fyll i din registrerade e-mailadress i kassan hos en Instabox- ansluten e-handlare. Då dyker vårt skåp upp "Humlegården Vretenvägen 13" upp i listan av fraktval.
3. Du får ett SMS med trackinglänk och pinkod till skåpet. 
4. Paketet levereras sedan direkt till skåpet vid Vretenvägen 13.

Var kan du handla med Instabox?

Läs mer längst ner på sidan här om alla anslutna ehandlare. Du kan även använda instabox som leveransalternativ hos e-handlare som inte är anslutna genom att skapa ett konto på My Instabox. Läs mer här

Instabox är helt gratis!

Tjänsten är kostnadsfri men det kan dock tillkomma kostnader om en specifik e-handlaren väljer att lägga på avgifter eller om du behöver betala tull och importmoms.

Vill du veta mer om Instabox?

Här kan du läsa en Q&A om Instabox.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundservice
Telefon 08-678 92 90 
Mail kundservice@humlegarden.se