En plats med inspiration från hotellvärlden

Upptäck Origo i mötet mellan Solna och Sundbyberg, endast tio minuter från Stockholm city. Välkommen till en arbetsplats utöver det vanliga, där vi hämtat inspiration från hotellvärlden. Här finner du grönskande takterrasser, en välkomnande lounge och sorlande bistro. Dessutom för du tillgång till smarta gemensamma lösningar för möten, träning och service, allt för en smidigare vardag. Inflyttning från årsskiftet 2023/2024.

Här finns allt.
Och lite till.

För att ett företag ska trivas är det inte bara själva lokalerna som har betydelse, utan även området runtomkring.

Restauranger för alla smaker finns det gott om, oavsett om man vill äta en finare affärslunch, eller plocka med något upp till kontoret.

I kvarteret ligger även det fyrstjärniga Grow Hotel som ger liv och rörelse från morgon till kväll. Om man tycker om att röra på sig trivs man också i Origo.

Naturen och de vackra promenad-/löpstråken längs Bällstaån finns precis utanför, liksom flera olika utegym och träningsanläggningar.

Välkommen in där människor möts och idéer formas

När du kliver in på Origo märker du att varje detalj - från materialen och musiken till de noga utvalda dofterna - är valda för att du ska trivas och känna dig välkommen. Här hittar du Origos Community Manager som välkomnar alla besökare, hjälper er med praktiska frågor och ansvarar för service och event i huset. Upptäck variationen av mötesrum och tjänster, som du bokar enkelt genom en app eller via vår Community Manager. Är du i behov av catering till ditt möte finns det möjlighet att boka room service via en av våra tilläggstjänster som förenklar din vardag.

På entréplanet hittar du även vår härliga restaurang Bistro Viktor baserad på ekologiska råvaror där menyn skiftar efter årstid. Här finns även Origos café och reception med generösa öppettider från tidig morgon till sen eftermiddag.

Oavsett om du ser fram emot en produktiv arbetsdag eller ett avkopplande kvällsevenemang, kommer du att känna dig som hemma här. Utöver våra inspirerande miljöer erbjuder Origo även ett brett utbud av service och tjänster för att skapa en smidig och effektiv vardag för dig och ditt team.

Framtidens kontor

Letar du efter en plats som kombinerar produktivitet, inspiration och trivsel? Då har du kommit rätt. I Origo har vi skapat moderna arbetsmiljöer där du och dina kollegor kan trivas och blomstra. Tillsammans med våra arkitekter har vi vägt samman allt från flexibilitet, dagsljusinsläpp, siktlinjer, materialval, färgskalor och tekniklösningar. Det gör att det finns gedigna grundkvaliteter ni kan bygga vidare på i dialogen kring den slutliga planlösningen i er lokal.

Visa designkoncept

Skräddarsytt - med utgångspunkt i era behov

Vi kan erbjuda lokaler från 260 kvm upp till 11 000 kvm i en och samma byggnad. Varje våningsplan är ca 2 500 kvm och går att dela av i upp till sju olika lokaler. Det gör att ni kan hitta precis den storlek ni söker, och i takt med hur behoven utvecklas kan anpassa er kostym över tid.

 • Flexibla och ytsmarta lösningar - ner till 1 person/10 kvm om ni önskar
 • Generös rumshöjd 2,70 m till innertak
 • Energieffektivt och närvarostyrt ventilations- och belysningssystem
 • Hållbara och medvetna materialval
 • Miljöbyggnad Guld

Mötesrum och flexibla
arbetsytor för alla tillfällen

Vi vill skapa en smidig och effektiv vardag för dig och ditt team, där ni får tillgång till ytor och service när behoven uppstår. Därför erbjuder Origo en stor variation av mötesrum och tjänster, som du bokar enkelt genom en app eller via vår Community Manager.

Mötes- och konferensrum för alla tillfällen

Origo bjuder på ett brett utbud av mötesrum som bokas vid behov och blir en förlängning av ert egna kontor. Rummen passar för små och stora sammankomster. Lokalerna är utrustade med modern teknik och en inspirerande inredning.

 • Mötesrum för 2-30 personer
 • Boardroom för 16 personer
 • Konferensrum för upp till 100 personer
 • Tillgång till kaffestation, sköna soffor att hänga i och arbetsbord.
 • Tillgång till Origo Room Service

Sociala ytor för alla i huset
- upptäck Open Workspace

I Origo kännetecknas av omtänksamt designade arbetsplatser och mötesrum och en inspirerande gemenskap. Upptäck Open Workspace, sociala ytor som alla i huset har tillgång till, som bjuder på en stimulerande miljö med allt som behövs för en produktiv arbetsdag.

I hyran ingår

Gemensam reception där vår Community Manager välkomnar era medarbetare och besökare.
Origo Playground, en generös yta för avkoppling och spel.
Fullt utrustat gym och omklädningsrum och förvaringsskåp.
Takterrass med utomhusarbetsplatser trivsamt orangeri för möten samt en grönskande innergård.
Gemensamma arbetsplatser och lounge i Origo Open workspace.
En generös mix av sex stycken gemensamma mötes- och konferensrum med plats från 3-30 personer.
Access via app med möjlighet att boka tjänster.

Origo Playground

När det är dags att fylla på med skratt och energi kan ni koppla av i Origos Playground. Här finns biljard, shuffleboard, sällskapsspel och en scen. Platsen passar även utmärkt om ni vill anordna inspirerande events.

Origo Wellness

I Origo kan du träna i en stilfull miljö. Här finner du ett modernt gym samt dusch- och omklädningsrum.

I Solna strand och Sundbyberg finns dessutom flera träningsanläggningar samt utegym, och längs med Bällstaån hittar man vackra promenad- och löpstråk.

Origo Top Bar

Som hyresgäst har du tillgång till en gemensam grön oas högt upp i det blå. Terrassen sträcker sig över drygt 400 kvm och bjuder på flera olika typer av zoner med varierad möblering, som passar för såväl en avkopplande stund på lunchen som arbete under bar himmel.

 • Möblerat orangeri för möten i en skön omgivning
 • Utebar för en trevlig AW med härlig utsikt
 • Flexibel möblering som möjliggör event såsom mingel eller yoga

I huset finns också tillgång till

Välkomnande bistro som även erbjuder catering och Room Service till mötesrummen.
Origos café
Creative Studio, där man kan skapa podcasts eller hålla en kreativ workshop.
Origo Cinema, där man kan hålla presentationer i en avslappnad och mysig lokal.
Garaget erbjuder cirka 50 platser varav 30 med elbilsladdning. Det finns även möjlighet till parkering i intilliggande P-hus.
Cykelrum med pumpstation och möjlighet för cykeltvätt.

Njut av mat och dryck hos Bistro Victor

Välkommen till Bistro Victor, en inbjudande och pulserande restaurang mitt i Origos hjärta. Inspirationen har hämtats från den legendariska filmskaparen Victor Sjöströms resa från Solna till Hollywood. Resultatet är en internationell atmosfär med detaljer som påminner om svunna tider.

Menyn bjuder på något för alla smaker, med klassiska bistrorätter som Steak Frites och Ceasarsallad som en bas. Här finns även lite mer Kaliforniska inslag som Fish Tacos och Seafood Linguini. Självklart erbjuds även dagens rätt och om det är dags för en AW så är detta den perfekta platsen.

Boka bord

Café

Cafét är den naturliga mittpunkten i Origo och det är också här du hittar vår Community Manager. Här kan du njuta av god mat och dryck hela dagen. Det serveras frukost, fika, lunch och lättare måltider från tidig morgon till sen eftermiddag.

Origo Room Service

När du behöver catering till möten kan du enkelt boka detta genom vår Community Manager eller vår app.

Creative Studio - när du ska producera innehåll

Här kan Origos hyresgäster och besökare kan skapa förstklassigt innehåll. Rummet är designat för att kunna vara föränderligt och byta skepnad och anpassas efter behov. Här kan du spela in podcasts, använda rummet som foto- och filmstudio eller bara som ett mötesrum som främjar kreativitet.

Origo Cinema - för film och presentationer

En perfekt plats för att hålla presentationer eller anordna talks i en avslappnad, mjuk atmosfär. Eller varför inte njuta av en film eller ett spännande idrottsevenemang? När biosalongen inte är bokad fungerar den vissa kvällar som biograf med fri entré för Origos hyresgäster.

Private Room

I Origos Private Rooms har inga detaljer lämnats åt slumpen. Rummen är utrustade med konferens- eller arbetsbord för 10-12 personer. Här har ni tillgång till en egen lounge. Våra Private Rooms är perfekta för projektmöten, pressevent eller minikonferenser. De kan även användas som ett mindre kontor för en kortare eller längre tid. Hyr ett rum eller slå ihop båda. Full flexibilitet råder.

 • Bokas som long-stay eller short-stay beroende på behov
 • Utrustat med pentry och kaffestation där snacks, frukt och färskpressad juice ingår.
 • Tillgång till Origo Room Service.

Upptäck Solna strand

Enkelt att nå

Att ta sig till och från Origo är smidigt. Solna strands tunnelbanestation ligger bara några minuters promenad bort och det intilliggande Sundbybergs centrum är en knutpunkt för kommunikationer. Du hittar både Tvärbanan, tunnelbana, regiontåg, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar mot Arlanda och Bromma inom 450 m från huvudentrén. Föredrar du att åka bil eller cykla är det lätt att hitta rätt, och det finns goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar i området.

9 min - T-centralen med tunnelbana

10 min - T-centralen med pendeltåg

10 min - Bromma flygplats

30 min - Arlanda flygplats

10 min - Mall of Scandinavia/Solna C med bilEn cykelvänlig plats

Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från jobbet med cykel. I Origo har vi fokuserat på att underlätta. I vår inhängande utomhuscykelparkering ställs upp till 150 cyklar smidigt under tak direkt intill en av sidoentréerna. Cykelpendlare som önskar kan mot en månadsavgift välja möjlighet att parkera sin cykel inomhus i ett välutrustat garage där man kan tvätta cykeln, pumpa sina däck och ladda sitt elbatteri. Självklart finns det även omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren. Vill du få tips på cykelvägar? Här kan du hitta mer information.

Lediga lokaler Planritningar & broschyr
Designkoncept

Exempel på lokaler vi kan erbjuda

I Origo kan vi erbjuda lokaler från 260 kvm upp till 11 000 kvm. Kontakta Rikard Skoglund för mer information.

Flytta in hos oss.
Och väx så det knakar.

Bakom Origo står Humlegården Fastigheter. Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor av oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg.

Vill du veta mer om Origo?