En plats med inspiration från hotellvärlden

Upptäck Origo i mötet mellan Solna och Sundbyberg, endast tio minuter från Stockholm city. Välkommen till en arbetsplats utöver det vanliga, där vi hämtat inspiration från hotellvärlden. Här finner du grönskande takterrasser, en välkomnande lounge och sorlande bistro. Dessutom får du tillgång till smarta gemensamma lösningar för möten, träning och service, allt för en smidigare vardag.

Här finns allt.
Och lite till.

För att ett företag ska trivas är det inte bara själva lokalerna som har betydelse, utan även området runtomkring.

Restauranger för alla smaker finns det gott om, oavsett om man vill äta en finare affärslunch, eller plocka med något upp till kontoret.

I kvarteret ligger även det fyrstjärniga Grow Hotel som ger liv och rörelse från morgon till kväll.

Om man tycker om att röra på sig trivs man också i Origo. Naturen och de vackra promenad-/löpstråken längs Bällstaån finns precis utanför, liksom flera olika utegym och träningsanläggningar.

Välkommen till en miljö där människor möts och idéer formas

När du kliver in på Origo märker du att varje detalj - från materialen och musiken till de noga utvalda dofterna - är valda för att du ska trivas och känna dig välkommen. Här hittar du Origos Community Manager som välkomnar alla besökare, hjälper er med praktiska frågor och ansvarar för service och event i huset. Upptäck variationen av mötesrum och tjänster, som du bokar enkelt genom en app eller via vår Community Manager. Är du i behov av catering till ditt möte finns det möjlighet att boka room service via en av våra tilläggstjänster som förenklar din vardag.

På entréplanet hittar du även vår härliga restaurang Bistro Victor, med en meny som bjuder på något för alla smaker, med klassiska bistrorätter som bas. Här finns även Origos café och reception med generösa öppettider från tidig morgon till sen eftermiddag.

Oavsett om du ser fram emot en produktiv arbetsdag eller ett avkopplande kvällsevenemang, kommer du att känna dig som hemma här. Utöver våra inspirerande miljöer erbjuder Origo även ett brett utbud av service och tjänster får att skapa en smidig och effektiv vardag för dig och ditt team.

Framtidens kontor

Letar du efter en plats som kombinerar produktivitet, inspiration och trivsel? Då har du kommit rätt. I Origo har vi skapat moderna arbetsmiljöer där du och dina kollegor kan trivas och blomstra. Tillsammans med våra arkitekter har vi vägt samman allt från flexibilitet, dagsljusinsläpp, siktlinjer, materialval, färgskalor och tekniklösningar. Det gör att det finns gedigna grundkvaliteter ni kan bygga vidare på i dialogen kring den slutliga planlösningen i er lokal.

Visa designkoncept

Skräddarsytt – med utgångspunkt i era behov

Vi kan erbjuda lokaler från 220 kvm upp till 11 000 kvm i en och samma byggnad. Varje våningsplan är ca 2 500 kvm och består av flexibla ytor. Det gör att ni kan hitta precis den storlek ni söker, och i takt med hur behoven utvecklas kan anpassa er arbetsplats över tid.

 • Flexibla och ytsmarta lösningar – ner till 1 person/10 kvm om ni önskar
 • Generös rumshöjd 2,70 m till innertak
 • Energieffektivt och närvarostyrt ventilations- och belysningssystem
 • Hållbara och medvetna materialval
 • Miljöbyggnad Guld

Mötesrum och flexibla
arbetsytor för alla tillfällen

Vi vill skapa en smidig och effektiv vardag för dig och ditt team, där ni får tillgång till ytor och service när behoven uppstår. Därför erbjuder Origo en stor variation av mötesrum och tjänster, som du bokar enkelt genom en app eller via vår Community Manager.

Mötes- och konferensrum för alla tillfällen

Origo erbjuder ett brett utbud av mötesrum som bokas vid behov och blir en förlängning av ert eget kontor.

 • Mötesrum för 2–30 personer
 • Boardroom för 16 personer
 • Konferensrum för upp till 100 personer
 • Arbetsbord och trevlig loungemiljö med trivsamma soffor
 • Tillgång till Origo Room Service

Boka mötesrum

Sociala ytor för alla i huset
– upptäck Open Workspace

Origo kännetecknas av omtänksamt designade arbetsplatser och mötesrum samt en inspirerande gemenskap. Upptäck Open Workspace, sociala ytor som alla i huset har tillgång till, som bjuder på en stimulerande miljö med allt som behövs för en produktiv arbetsdag.

I hyran ingår

Gemensam reception där vår Community Manager välkomnar era medarbetare och besökare.
Origo Playground, en generös yta för avkoppling och spel.
Fullt utrustat gym samt omklädningsrum och förvaringsskåp.
Takterrass med utomhusarbetsplatser trivsamt orangeri för möten samt en grönskande innergård.
Gemensamma arbetsplatser och lounge i Origo Open Wrkspace.
En generös mix av tolv stycken gemensamma mötes- och konferensrum med plats från 3–100 personer.
Access via app med möjlighet att boka tjänster.

Origo Playground

När det är dags att fylla på med skratt och energi kan ni koppla av i Origos Playground. Här finns biljard, shuffleboard, sällskapsspel och en scen. Platsen passar även utmärkt om ni vill anordna inspirerande events.

Origo Wellness

I Origo kan du träna i en stilfull miljö. Här finner du ett modernt gym samt dusch- och omklädningsrum. Det finns även ett behandlingsrum tillgängligt för alla som är öppet dygnet runt.

I Solna strand och Sundbyberg finns dessutom flera träningsanläggningar samt utegym – längs med Bällstaån hittar man vackra promenad- och löpstråk.

Origo Roof Top

Som hyresgäst har du tillgång till en gemensam grön oas högt upp i det blå. Terrassen sträcker sig över drygt 400 kvm och bjuder på flera olika typer av zoner med varierad möblering, som passar för såväl en avkopplande stund på lunchen som arbete under bar himmel.

 • Möblerat orangeri för möten i en skön omgivning
 • Utebar för en trevlig AW med härlig utsikt
 • Flexibel möblering som möjliggör event såsom mingel eller yoga

I huset finns också tillgång till

Bistro Victor, som även erbjuder catering och Room Service till mötesrummen.
Origos café och bar som serverar frukost, fika och enklare lunchrätter.
Origo Suites, två sviter som kan användas som temporära kontor och hyrs vecko- eller månadsvis.
Eventbaren Origo Top Bar med egen takterass.
Creative Studio, där man kan skapa podcasts eller hålla en kreativ workshop.
Origo Cinema, där man kan hålla presentationer i en avslappnad och mysig lokal.
Garage som erbjuder cirka 50 platser varav 30 med elbilsladdning. Det finns även möjlighet till parkering i intilliggande P-hus.
Cykelrum med laddningsmöjligheter, pumpstation och möjlighet för cykeltvätt.

Njut av mat och dryck hos Bistro Victor

Välkommen till Bistro Victor, en inbjudande och pulserande restaurang mitt i Origos hjärta. Inspirationen har hämtats från den legendariska filmskaparen Victor Sjöströms resa från Solna till Hollywood. Resultatet är en internationell atmosfär med detaljer som påminner om svunna tider.

Menyn bjuder på något för alla smaker, med klassiska bistrorätter som Steak Frites och Ceasarsallad som en bas. Här finns även lite mer Kaliforniska inslag som Fish Tacos och Seafood Linguini. Självklart erbjuds även dagens rätt och om det är dags för en AW så är detta den perfekta platsen.

Meny och bordsbokning

Café

Cafét är den naturliga mittpunkten i Origo och det är också här du hittar vår Community Manager – som ansvarar för service och event i huset. Här kan du njuta av god mat och dryck hela dagen. Det serveras frukost, fika, lunch och lättare måltider från tidig morgon till sen eftermiddag.

Origo Room Service

När du behöver catering till möten kan du enkelt boka detta genom vår Community Manager eller vår app.

Creative Studio – när du ska producera innehåll

Här kan Origos hyresgäster och besökare skapa förstklassigt innehåll. Rummet är designat för att kunna vara föränderligt och byta skepnad – det kan därmed anpassas efter behov. Här kan du spela in podcasts, använda rummet som foto- och filmstudio eller bara som ett mötesrum som främjar kreativitet.

Origo Cinema – för presentationer i en intim miljö

I utformningen av Origo Cinema har vi inspirerats av upplevelsen på en biograf. Välkommen till en ombonad och intim miljö där ni sitter riktigt bekvämt! En perfekt plats för att hålla presentationer, bjuda in till samtal, produktpresentationer och lanseringar.

Origo Suites

I Origos Suites har inga detaljer lämnats åt slumpen. Rummen är utrustade med konferens- eller arbetsbord för 10–12 personer. Här har ni tillgång till en egen lounge. Våra Origo Suites är perfekta för projektmöten, pressevent eller minikonferenser. De kan även användas som ett mindre kontor för en kortare eller längre tid. Hyr ett rum eller slå ihop båda – full flexibilitet råder.

 • Bokas som long-stay eller short-stay beroende på behov
 • Utrustat med pentry och kaffestation där snacks, frukt och färskpressad juice ingår.
 • Tillgång till Origo Room Service.

Upptäck kvarteren

Enkelt att nå

Att ta sig till och från Origo är smidigt. Sundbybergs centrum är en knutpunkt för kommunikationer och ligger strax intill. Du har även Solna strands tunnelbanestation på bekvämt promenadavstånd endast några minuter bort.

12 min – T-centralen – Sundbyberg med tunnelbana

8 min – T-centralen – Sundbyberg med pendeltåg

4 min – promenad till tvärbanan

10 min – Bromma flygplats

30 min – Arlanda flygplatsEn cykelvänlig plats

Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från jobbet med cykel. I vår inhägnande utomhuscykelparkering ställs cyklarna smidigt under tak direkt intill en av sidoentréerna. Cykelpendlare som önskar kan mot en månadsavgift välja möjligheten att parkera sin cykel inomhus i ett välutrustat garage – där man kan tvätta cykeln, pumpa sina däck och ladda sitt elbatteri. Självklart finns det även omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren. Vill du få tips på cykelvägar? Här kan du hitta mer information.

Lediga lokaler Planritningar & designkonceptDesignkoncept

Exempel på lokaler vi kan erbjuda

I Origo kan vi erbjuda lokaler från 220 kvm upp till 11 000 kvm. Kontakta Annelie Liljeqvist för mer information.

Flytta in hos oss.
Och väx så det knakar.

Bakom Origo står Humlegården Fastigheter. Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor av oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg.

Kontakta receptionen i Origo

Om du frågor som rör huset och bokningar av mötesrum så kontaktar du oss på telefon: 08-678 90 95


Vill du veta mer om Origo och våra lediga kontorslokaler?