Laddar...

 

Välkommen till kvarteret Origo

I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, håller kvarteret Origo just nu på att ta form. Ett grönt stråk med över 18 000 kvadratmeter kontor, gemensamma ytor för möten och arbete, wellness, stora takterrasser, utmärkta kommunikationer, och ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster. Från tidig morgon till sen kväll ska Origo bli den nya mittpunkten för alla som arbetar här och för dem som letar efter en ny inspirerande plats att tillbringa sina dagar på. Så för dig som söker moderna kontor med ett utmärkt läge finns nu en sällsynt god möjlighet i Solna strand. Inflyttning sker hösten 2023.

Arbete och inspiration i perfekt symbios

En dynamisk mittpunkt för alla sinnen. En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo, Humlegårdens nya satsning på framtidssäkrade kontor, som slår upp dörrarna i hjärtat av Solna strand under hösten 2023.

Origo är en plats där människor möts, idéer formas och företag växer. Origo integrerar arbete, möten, skapande, mat och dryck, hälsa, konst och kultur i en destination.

Resultatet är välkomnande och omväxlande miljöer för arbete, inspiration och avkoppling i symbios. Hyresgäster får tillgång till ett omfattande service- och tjänsteerbjudande.

För att främja det kreativa skapandet stimuleras alla sinnen. Musiken, dofterna, materialvalen, inredningen och smakerna är noga valda i samarbete med framstående kreatörer och skiftar i Origos olika delar. Allt för att besökare ska känna sig som hemma såväl dag som kväll.

En destination med inspiration från hotellvärlden

Innehållet i Origo är skapat av Humlegården Fastigheter i samarbete med Spik Studios, inredningsarkitekterna bakom koncept som Ellery Beach House och Steam Hotel. Platsen har utformats för att dynamiskt kunna skifta mellan arbete och avkoppling. Med inspiration från hotellvärlden erbjuds service, hälsa och avkoppling sida vid sida med innovativa kontor och flexibla miljöer för möten och arbete. Det medvetna samspelet mellan arbete och fritid gör att destinationen lever över dygnets alla timmar.

 • Lokaler upp till 18 000 kvm i en och samma byggnad
 • Flexibla och yteffektiva kontor
 • Inflyttning från hösten 2023

Vår Community Manager förenklar din vardag

I hjärtat av verksamheten finns Origos All Day Café och vår Community Manager som ser till att ge alla besökare och hyresgästerna i Origo en ultimat upplevelse. Upptäck variationen av mötesrum och tjänster, som du bokar enkelt genom en app eller via vår Community Manager.

Skräddarsytt – med utgångspunkt i era behov

För företaget som söker skräddarsydda kontor kan vi erbjuda lokaler från 350 kvm upp till 18 000 kvm. Kontoren utgår från Origos dynamiska koncept men storlek och utformning formas med utgångspunkt i era behov.

 • Yteffektiva lokaler 1 person/10 kvm
 • Generös rumshöjd 2,70 m till innertak
 • Energieffektiv och närvarostyrt ventilations- och belysningssystem
 • Hållbara och medvetna materialval
 • Miljöbyggnad Guld

Meeting rooms

Origo bjuder på ett brett utbud av mötesrum som bokas vid behov och blir en förlängning av ert eget kontor. Dessa är främst dedikerade för husets hyresgäster och passar för små och stora sammankomster för upp till 65 personer. Lokalerna är utrustade med modern teknik och en inspirerande inredning.

 • Mötesrum för 2–30 personer
 • Exklusivt Boardroom för 16 personer
 • Conference Room för 65 personer
 • Tillgång till kaffestation, sköna soffor att hänga i och arbetsbord.
 • Tillgång till Origo room service

Private Room

I Origos Private Rooms har inga detaljer lämnats åt slumpen. Rummen är utrustade med konferens- eller arbetsbord för 10–12 personer. Här har ni tillgång till en egen lounge. Våra Private Rooms är perfekta för projektmöten, pressevent eller minikonferenser. De kan även användas som ett mindre kontor för en kortare eller längre tid. Hyr ett rum eller slå ihop båda. Full flexibilitet råder.

 • Bokas som long-stay eller short-stay beroende på behov.
 • Utrustat med pentry, kaffestation, snacks, frukt och färskpressad juice.
 • Tillgång till Origo room service.

Open Workspace

Open Workspace är en stimulerande miljö med allt som behövs för en produktiv arbetsdag. Här får man tillgång till sociala ytor, arbetsplatser och en variation av olika mötesrum. Här finns också en dedikerad del för coworking i både rumslig och öppen miljö.

Upptäck vår Creative Studio

Här kan Origos hyresgäster och besökare kan skapa förstklassigt innehåll. Rummet är designat för att kunna vara föränderligt och byta skepnad och anpassas efter behov. Här kan du spela in podcast, eller använda rummet till foto- och filmstudio eller bara som ett mötesrum som främjar kreativitet.

Origo Cinema – för film och presentationer

En perfekt plats för att hålla presentationer eller anordna talks i en avslappnad, mjuk atmosfär. Eller varför inte njuta av en film eller ett spännande idrottsevenemang? När biosalongen inte är bokad fungerar den vissa kvällar som biograf med fri entré för Origos hyresgäster.

Origo Playground

När det är dags att fylla på med skratt och energi kan ni koppla av i Origos Playground. Här finns biljard, shuffleboard och sällskapsspel. Ett ställe där man kan koppla av och ha kul tillsammans. Eller anordna inspirerande events på scenen.

All Day Café

All Day Café är öppet för alla. Här kan man njuta av god mat och dryck hela dagen. Det serveras frukost, fika, lunch och lättare måltider från tidig morgon till sen eftermiddag.

Restaurang

Boka vår härliga restaurang med möjlighet till chambré séparée för mindre sällskap, eller nyttja hela restaurangen för en middag i samband med en konferens. Menyn skiftar efter årstid, är baserad på ekologiska råvaror och maten alltid nylagad.

Alltid öppet i vår Self Service Store

I Origo behöver du aldrig gå hungrig. När timmen är sen är du välkommen till vår Self Service Store där du hittar fräscha rätter, dryck och snacks.

Origo Room Service

När du behöver catering till möten kan du enkelt boka detta genom vår Community Manager eller vår app.

Origo Rooftop

En skön grön oas högt upp i det blå på 400kvm.

 • Möblerat Orangeri perfekt för möten i skön omgivning
 • Zoner med varierad möblering som passar såväl för en avkopplande stund på lunchen eller arbete under bar himmel.
 • Utebar för en trevlig AW eller ett dj set såväl dag som kväll
 • Flexibel möblering så varför inte ställa om till en sommaryoga

Origo Wellness

I Origo kan du träna i en stilfull miljö. Här stimuleras hälsa för både kropp och sinne. Det moderna gymmet erbjuder obegränsade möjligheter att rensa hjärnan och bara låta kroppen jobba. Här finner ni även husets gemensamma duschar och omklädningsrum. Massage och handuksservice finns i huset.

I Solna strand finns dessutom flera träningsanläggningar samt utegym, och längs med Bällstaån hittar man vackra promenad- och löpstråk.

En cykelvänlig plats.

Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från jobbet med cykel. I Origo har vi därför lagt stort fokus på just detta transportsätt. Cykelpendlare har möjlighet att parkera inomhus i ett välutrustat garage där man kan tvätta cykeln, pumpa sina däck eller ladda batterierna. Självklart finns det även omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren. Vill du få tips på cykelvägar? Här kan du hitta mer information.

Enkelt att nå

Att ta sig till och från Origo är smidigt. Solna strands tunnelbanestation ligger bara några minuters promenad bort och det intilliggande Sundbybergs centrum är en knutpunkt för kommunikationer. Du hittar både Tvärbanan, tunnelbana, regiontåg, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar mot Arlanda och Bromma inom 300 m från huvudentrén. Föredrar man att åka bil eller cykla är det lätt att hitta rätt, och det finns goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar i området.

12 min → T-centralen med tunnelbana

10 min → T-centralen med pendeltåg

10 min → Bromma flygplats

30 min → Arlanda flygplats

10 min → Mall of Scandinavia/Solna C med bil

Här finns allt.
Och lite till.

För att ett företag ska trivas är det inte bara själva lokalerna som har betydelse, utan även området runtomkring. Från Origo är det nära till all service man kan önska, både Solna strand och Sundbybergs centrum ligger alldeles runt hörnet, och här är det enkelt att fixa vardagens ärenden. Restauranger för alla smaker finns det också gott om, oavsett om man vill äta en finare affärslunch, eller plocka med något upp till kontoret. I kvarteret ligger även det fyrstjärniga

Grow Hotel som ger liv och rörelse från morgon till kväll. Om man tycker om att röra på sig trivs man också i Origo. Naturen och de vackra promenad-/löpstråken längs Bällstaån finns precis utanför, liksom flera olika utegym och träningsanläggningar. Cykelpendlare har möjlighet att parkera inomhus och har tillgång till omklädningsrum och dusch i anslutning till kontoren.

Lediga lokaler Planritningar & broschyr

Här presenterar vi våra lediga lokaler. Klicka på ledigt våningsplan för att ta del av detaljerad planritning. Om du inte hittar det du söker kan du se fler av våra lediga lokaler i Solna strand här.

Lokaler för alla behov

I denna första etapp av det nya kvarteret Origo kan vi erbjuda lokaler från 350 kvm upp till 18 000 kvm. Kontakta Annelie Liljeqvist för mer information.

Flytta in hos oss.
Och väx så det knakar.

På Humlegården Fastigheter vill vi att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor av oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service. I fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.
Vill du veta mer om Origo och Humlegården Fastigheter?

Hör av dig till:
Rikard Skoglund
rikard.skoglund@cushwake.com
Tel. 070-754 33 13