Laddar...

LEDIGA KONTORSLOKALER I SOLNA STRAND

Välkommen till kvarteret Origo

I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, håller kvarteret Origo just nu på att ta form. Ett grönt stråk med över 50 000 kvadratmeter kontor, stora takterrasser, utmärkta kommunikationer, och ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster. Från tidig morgon till sen kväll ska Origo bli den nya mittpunkten för alla som arbetar här och för dem som letar efter en ny inspirerande plats att tillbringa sina dagar på. Så för dig som söker moderna kontor med ett utmärkt läge finns nu en sällsynt god möjlighet i Solna strand. Inflyttning sker under 2023.

Flytta in i framtidens kontor.

Origo erbjuder nyproducerade, yteffektiva och flexibla kontor med stora möjligheter att utforma ytan efter era behov. Oavsett om ni söker en mindre lokal eller en hel byggnad, tar vi fram förslag på hur ni kan utnyttja ytorna på bästa sätt och skapa en attraktiv arbetsplats. Här har ni även tillgång till ett levande och inbjudande entréplan med reception, café och ytor för möten och event. Vi erbjuder också ett riktigt bra serviceutbud och tjänster som underlättar vardagen.

Den som hyr kontor i Origo kan också se fram emot lokaler med hög teknisk standard, utformade för att klara framtidens arbetssätt.

  • Lokaler upp till 50 000 kvm.
  • Flexibla och yteffektiva kontor, 1 arbetsplats/10 kvm.
  • Inflyttning från 2023.

Tidlös arkitektur

På Humlegården är hållbarhet alltid i fokus och vi lägger stor vikt vid att vara sparsamma med jordens resurser. Därför ser vi till att våra byggnader är flexibla, innovativa, av hög arkitektonisk kvalitet, och har balans mellan form, funktion, hållbarhet och ekonomi. Då har de förutsättningar att stå kvar i många decennier. Just därför är Origos grundstruktur rationell, flexibel och robust, och passar bra oavsett typ av företag och önskemål om yta.

Entréplanen har en organisk form. Här samlas verksamheter som skapar liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll, som caféer, restauranger och lounger med smarta tjänster. Stora glaspartier suddar ut gränserna mellan ute och inne, och får byggnaden att kännas levande och välkomnande. Det är högt i tak och detaljer i trä, betong och natursten skapar ett varmt och behagligt intryck. Alla material är valda med stor omsorg och ger Origo ett väl sammanhållet och tidlöst uttryck.

Den nya mittpunkten.

Där de två stadsdelarna Sundbyberg och Solna möts ligger Stockholmregionens näst största företagsområde, efter Stockholms innerstad. Området består av tre delområden: Solna, Solna strand, Sundbybergs centrum och Solna Businesspark. Mitt i allt detta, mellan Swedbanks huvudkontor och det fyrstjärniga Grow Hotel, bygger vi kvarteret Origo. Origo är lätt att nå från alla väderstreck och blir en naturlig mittpunkt i området.

Enkelt att nå

Att ta sig till och från Origo är smidigt. Solna strands tunnelbanestation ligger bara några minuters promenad bort och det intilliggande Sundbybergs centrum är en knutpunkt för kommunikationer. Du hittar både Tvärbanan, tunnelbana, regiontåg, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar mot Arlanda och Bromma inom 300 m från huvudentrén. Föredrar man att åka bil eller cykla är det lätt att hitta rätt, och det finns goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar i området.

12 min → T-centralen med tunnelbana

10 min → T-centralen med pendeltåg

10 min → Bromma flygplats

30 min → Arlanda flygplats

10 min → Mall of Scandinavia/Solna C med bil

Här finns allt.
Och lite till.

För att ett företag ska trivas är det inte bara själva lokalerna som har betydelse, utan även området runtomkring. Från Origo är det nära till all service man kan önska, både Solna strand och Sundbybergs centrum ligger alldeles runt hörnet, och här är det enkelt att fixa vardagens ärenden. Restauranger för alla smaker finns det också gott om, oavsett om man vill äta en finare affärslunch, eller plocka med något upp till kontoret. I kvarteret ligger även det fyrstjärniga

Grow Hotel som ger liv och rörelse från morgon till kväll. Om man tycker om att röra på sig trivs man också i Origo. Naturen och de vackra promenad-/löpstråken längs Bällstaån finns precis utanför, liksom flera olika utegym och träningsanläggningar. Cykelpendlare har möjlighet att parkera inomhus och har tillgång till omklädningsrum och dusch i anslutning till kontoren.

Ett aktivt liv.

Det finns gott om tränings- och rekreationsmöjligheter i Solna strand. I kvarteret Origo kan du träna i en stilfull miljö. Här skapas två paviljonger där vi samlar noga utvalda aktörer med fokus på hälsa, mat, möten och kultur. I området finns flera träningsanläggningar samt utegym, och längs med Bällstaån hittar man vackra promenad- och löpstråk.

En cykelvänlig plats.

Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från jobbet med cykel. I Origo har vi därför lagt stort fokus på just detta transportsätt. Cykelpendlare har möjlighet att parkera inomhus i ett välutrustat garage där man kan tvätta cykeln, pumpa sina däck eller ladda batterierna. Självklart finns det även omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren. Vill du få tips på cykelvägar? Här kan du hitta mer information.

Lediga lokaler Planritningar & broschyr

Här presenterar vi våra lediga lokaler. Klicka på ledigt våningsplan för att ta del av detaljerad planritning. Om du inte hittar det du söker kan du se fler av våra lediga lokaler i Solna strand här.

Plan 2 (Entréplan)
Plan 3 (En trappa upp)
Plan 9 med terrasser
Plan 10 med terrasser

Lokaler som passar alla!

Vi kan erbjuda lokaler mellan 275 kvm upp till 50 000 kvm i fastigheten. Kontakta Annelie Liljeqvist för mer information.

Flytta in hos oss.
Och väx så det knakar.

På Humlegården Fastigheter vill vi att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor av oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service. I fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.

Vill du veta mer om Origo och Humlegården Fastigheter?

Hör av dig till:
Annelie Liljeqvist
annelie.liljeqvist@humlegarden.se
Tel. 070-591 93 82