Solna Strand

Bara elva minuter från T-centralen hittar du ett av Stockholms mest expansiva företagsområden. Här arbetar 10 000 människor. Välkommen du också.

Omgivning


Solna strand är ett växande affärsområde med mycket ypperliga kommunikationsmöjligheter och vackert beläget vid Bällstaån. Här finns sköna promenadvägar, bra restauranger, gym och stora framtidsplaner. Gör som många andra, upptäck Solna strand!

ÄTA

Här finns restauranger i nästan vart och vartannat hus (Villa Wera, Smultronet, Fattoush, Trankil, Restaurang S). Oavsett om du önskar nybakat fikabröd, matiga sallader, husmanskost, catering till företaget eller affärslunch i världsklass så behöver du inte ta många steg.

Resa

Solna strands tunnelbanestation ligger mitt i området och några minuters promenad bort finns pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Flera busslinjer trafikerar i området och här har även Flygbussarna en hållplats. Cykel- och promenadvägar leder in till city och under sommarsäsong kan du även båtpendla till Riddarholmen.

Shoppa

Inte långt bort ligger både Sundbyberg- och Solna centrum, Bromma Blocks och nyinvigda Mall of Scandinavia. Här finner du all typ av shopping och service.

Träna

I en av Humlegårdens fastigheter ligger Fitness24Seven. I närområdet finns även SATS och World Class, samt möjlighet att strosa eller jogga längs det vackra promenadstråket vid Bällstaån.

Service

Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar finns i området. I Solna strand finns även bageri, Pressbyrå, bankomat, träningsmöjligheter samt hotell. All övrig tänkbar service finns på bekvämt avstånd i Solna och Sundbyberg centrum.

Utveckling

Området utvecklas kontinuerligt och inom kort påbörjas uppförandet av Grow, två kontorsfastigheter vars lokalyta omfattar hela 25 000 kvm. Nyligen togs även första spadtaget för Grow Hotel som med sina 170 rum och restaurang kommer att öka servicen i området då det slår upp sina portar under hösten 2018. Området ska på sikt bli en blandstad där det är lätt att bo, arbeta och leva.  

Leif Larsson, vvd

POAB

Solna strand är ett fantastiskt område, lätt att ta sig till med bil, pendeltåg och tunnelbana. Eller via båt på sommaren. Dessutom finns flera bra lunchrestauranger. Jag är mycket nöjd över att ha Humlegården som hyresvärd.

Örjan Wolff, vd

BERGAB

Vi har suttit i Solna strand i 15 år och trivs mycket bra. När vi växte ur vår lokal och dåvarande hyresvärd inte hade rätt objekt, vände vi oss till Humlegården. Att det blev just Humlegården är vi mycket glada för. Det märks att de sätter kunden i centrum.

Hitta hit


Det är lätt att ta sig till Solna strand, hit går både tunnelbana och bussar. Till centrala Sundbyberg promenerar du på mindre än elva minuter. Här finns pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, fjärrtåg och fler busslinjer. Även flygbussarna till Arlanda- och Bromma Flygplats har hållplats här.

Vart är ditt företag på väg?


I takt med att ditt företag förändras uppstår nya behov. Vi har lokaler för nästa steg. I Stockholm, Solna och Sundbyberg. Välkommen!

Kontakta mig


Misslyckades med att skicka mail, försök igen.

Humlegården Fastigheter kommer att kontakta dig.