Innovativa kontor i Solna strand

En riktigt bra kontorsbyggnad ska inte bara erbjuda funktionella lokaler. Den ska med sin arkitektur även bidra till att skapa arbetsglädje, inspirera och främja samarbete mellan människor. Vår utgångspunkt med Grow är att skapa högkvalitativa, flexibla kontor i urbana kvarter nära naturen.

  • Innovativa kontorslösningar med hög effektivitet och stor variation.
  • Med hög arkitektonisk kvalitet, signerat de prisbelönta arkitekterna Tham & Videgård.
  • Solna strand är enkelt att nå tack vare mycket goda kommunikationer i alla trafikslag. 
    Endast fem minuter från T-Centralen med tunnelbanan och 25 minuter med cykel.
  • Nära Sundbyberg centrum med ett starkt serviceutbud i en genuin stadsmiljö.
  • Grow erbjuder toppmoderna kontorslokaler om 25 000 kvm. Byggnaden stod klar för inflyttning sommaren 2019 och är fullt uthyrd.
  • I entréplanet återfinns K-Märkt Solna strand, en restaurang med spännande hållbarhetsprofil som stärker området och gör gatuplanet levande och inbjudande.

 

Mycket goda kommunikationer

Solna strand är strategiskt beläget i området där Solna och Sundbyberg möts. Oavsett färdsätt är det enkelt att ta sig hit. Inom 400 meter återfinns tunnelbana, pendeltåg, regiontåg och tvärbana. Dessutom finns ett stort antal busslinjer i närheten.

10 minuter till T-centralen med tunnelbana

10 minuter till T-centralen med pendeltåg

50 minuter med båt till Riddarholmen

5 minuter till Bromma Flygplats med Flygbussarna

45 minuter till Arlanda Flygplats med Flygbussarna

Hitta hit


Det är lätt att ta sig till Solna strand, hit går både tunnelbana och bussar. Till centrala Sundbyberg promenerar du på mindre än fem minuter. Här finns pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, fjärrtåg och fler busslinjer. Även flygbussarna till Arlanda- och Bromma Flygplats har hållplats här.

Med hög arkitektonisk ambition

Grow är ritad av arkitektkontoret Tham & Videgård och kombinerar vacker, funktionell arkitektur med höga krav på långsiktig hållbarhet. Då det sedan tidigare finns många stora byggnader i området har arkitekterna varit måna om att bryta ner skalan.

De två husens uppdelning i tre mindre volymer ger lokalerna flera öppna hörnlägen med utblickar i olika väderstreck samtidigt som skyddande solbelysta uterum skapas i gatunivå.


Jag hjälper er att hitta rätt

För mer information om Grow eller Solna strand, kontakta mig:

Annelie Liljeqvist, uthyrare.
annelie.liljeqvist@humlegarden.se
Tel. 070-591 93 82.