Om oss

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg.

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 82 anställda och äger 59 fastigheter till ett värde om 40,6 miljarder kronor (30 juni 2022). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

Läs mer

Kontakta oss på Humlegården Fastigheter

Kontakta Humlegården Fastigheter om du letar lediga lokaler i Stockholm eller vid frågor som rör din fastighet. Här hittar du vår kundservice.

Läs mer


Lediga lokaler i Stockholm

Letar du efter lediga lokaler i Stockholm? Sök bland Humlegården Fastigheters unika kontor & butikslokaler i Stockholm city och utanför tullarna.

Läs mer


Vi bidrar till en hållbar utveckling

Humlegården Fastigheter jobbar varje dag med klimatsmarta miljömål så att både vi och våra kunder kan bidra till en hållbar utveckling. 

Läs mer