Om oss

Vi är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare i länsförsäkringsgruppen, stark finansiell ställning och diversifierad, kreditvärdig kundbas. Vår fastighets- och projektportfölj är väl positionerad med kontorsfastigheter i attraktiva lägen i Stockholmsregionen. Vi skapar platser där man vill vara och dit man vill återvända.

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 91 anställda och äger 60 fastigheter till ett värde om 38,2 miljarder kronor (31 december 2023). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

Läs mer

Kontakta oss på Humlegården Fastigheter

Kontakta Humlegården Fastigheter om du letar lediga lokaler i Stockholm eller vid frågor som rör din fastighet. Här hittar du vår kundservice.

Läs mer


Lediga lokaler i Stockholm

Letar du efter lediga lokaler i Stockholm? Sök bland Humlegården Fastigheters unika kontor & butikslokaler i Stockholm city och utanför tullarna.

Läs mer


Vi bidrar till en hållbar utveckling

Humlegården Fastigheter jobbar varje dag med klimatsmarta miljömål så att både vi och våra kunder kan bidra till en hållbar utveckling. 

Läs mer