Om oss

Vi är fastighetsbolaget som fokuserar på långsiktiga relationer och kvalitet för alla våra kunder. Hos oss ligger alltid fokus på dig och dina önskemål. Samtidigt jobbar vi för att kombinera arkitektoniska värden med ett effektivt och nytänkande hållbarhetsarbete.

Humlegården Fastigheter AB är ett fastighetsföretag i länsförsäkringsgruppen. Vi äger, förvaltar och utvecklar kontorsfastigheter i Stockholm.

Ett fastighetsbolag som kan Stockholm

Vår ambition är att vara det mest fokuserade och mest framgångsrika fastighetsbolaget på Stockholms lokalmarknad. Majoriteten av våra fastigheter ligger i Stockholm city och strax utanför innerstaden.

Vi hjälper dig utveckla din affärsverksamhet

Vi erbjuder attraktiva och karaktärsfulla kontorsfastigheter och en skötsel som håller högsta kvalitet. På det viset vill vi bygga långsiktiga relationer och på ett konstruktivt sätt bidra till att du som hyresgäst kan utveckla din affärsverksamhet. Sök bland våra lediga lokaler för att hitta det kontor som passar ditt företag.

Vi arbetar nära dig – snabb service och korta beslutsvägar

Det som skiljer oss från andra fastighetsbolag på marknaden är att vi själva ansvarar för alla delar av fastigheternas förvaltning. Vi månar starkt om relationen med våra kunder. Det gör att våra medarbetare alltid befinner sig nära marknaden och att du som hyresgäst snabbt får den service som behövs genom snabba och korta beslutsvägar.

Vi äger, förvaltar och utvecklar

Humlegården arbetar med alla faser i fastighetsprocessen, från förvärv och utveckling till förvaltning och försäljning. Vårt tidsperspektiv är alltid långsiktigt, men försäljning är också en viktig komponent i vår modell, för att öka värdet i det förvaltade beståndet.

87 medarbetare med spetskompetens

Humlegården är ett utpräglat kunskapsföretag. Våra medarbetare har spetskompetens inom alla delar av fastighetsprocessen där alla har ett stort enskilt ansvar. Det, tillsammans med en väl utvecklad metodik, skapar en effektiv och snabb organisation med tydlig ansvarsfördelning. I dag arbetar runt 87 medarbetare hos oss på Humlegården Fastigheter.

För en bättre värld

Hos oss är detaljer såväl som helheten viktig. Vi månar om god arkitektur och hög kvalitet i alla aspekter. Det ger oss hållbara fastigheter som i sin tur bidrar till en bättre miljö. På Humlegården Fastigheter jobbar vi dagligen med att effektivisera vår energiförbrukning och vi vill även att våra hyresgäster ska bidra till en så hållbar utveckling som möjligt. För närvarande har vi valt att stödja WWF. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Läs mer

Kontakta oss på Humlegården Fastigheter

Kontakta Humlegården Fastigheter om du letar lediga lokaler i Stockholm eller vid frågor som rör din fastighet. Här hittar du vår kundservice.

Läs mer


Lediga lokaler i Stockholm

Letar du efter lediga lokaler i Stockholm? Sök bland Humlegården Fastigheters unika kontor & butikslokaler i Stockholm city och utanför tullarna.

Läs mer


Vi bidrar till en hållbar utveckling

Humlegården Fastigheter jobbar varje dag med klimatsmarta miljömål så att både vi och våra kunder kan bidra till en hållbar utveckling. 

Läs mer