Välj de områden du är intresserad av. Flera val är möjliga.

Välj vilken typ av lokal du är intresserad av genom att klicka på ikonen. Flera val är möjliga.

Välj hur stor lokal du söker. Flera val är möjliga.

Lediga lokaler och kontor i Stockholm City

I Stockholm city hittar du allt du behöver och lite mer därtill, precis runt hörnet. Här blandas storstadens puls med skärgårdens fridfulla stillhet. Här finns gott om mötesplatser med torg och levande stråk under dygnets alla timmar. Här finns trivsamma restauranger från världens alla hörn, mysiga fik och finare lunchrestauranger för affärsluncher med kollegor. Här finns ett stort serviceutbud, hotell och butiker för förstklassig shopping. Vill du hellre ta en paus från storstadspulsen finns det dessutom gott om grönområden och parker runt om i city.

Lediga kontor och lokaler Stockholm city

Hos oss behöver du inte kompromissa i valet av kontor. Oavsett om du söker lediga lokaler att hyra på Östermalm eller lediga kontor på Kungsholmen. Vi har ett skräddarsytt förhållningssätt där vi vill erbjuda bästa möjliga service i nära dialog med våra kunder. Här kan vi erbjuda några av stadens mest unika kontors- och butikslokaler med stadens absolut bästa läge.

Kommunikationer

Till Stockholm city tar du dig enklast via buss, tunnelbana, pendeltåg eller en skön promenad. Många cykelstråk genom staden gör det också enkelt att ta cykeln till jobbet. Pendlar du på längre avstånd, hittar du våra lokaler på bara några minuters promenad från Stockholms Centralstation och Stockholm Cityterminalen, som är samlingspunkt för alla bussar till och från Stockholm inklusive flygbussarna från Arlanda, Bromma och Skavsta. Vill du hellre ta bilen så är det enklast att hitta parkeringsplats i de många parkeringshus som finns inne i city.

Tre tips för dig som letar nytt kontor

Vad ska man tänka på när man letar efter ett nytt kontor? Här delar Humlegårdens uthyrare med sig av sina bästa tips.

Läs mer

Platsutveckling

Vi vill ge våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna och skapa platser där man vill vara och dit man vill återkomma. Våra fastigheter och de områden där vi är verksamma utvecklas utifrån en helhetssyn. Här omfattas även utbud, tjänster och service, liksom det som ofta beskrivs som livet mellan husen. Vårt sätt att möta kunden kallas Skräddarsytt, då vi alltid utgår från deras behov.

Läs mer