Välj de områden du är intresserad av. Flera val är möjliga.

Välj vilken typ av lokal du är intresserad av genom att klicka på ikonen. Flera val är möjliga.

Välj hur stor lokal du söker. Flera val är möjliga.

Lediga lokaler och kontor på Gärdet

I det nordöstra hörnet av Stockholms innerstad hittar du några av de lugnaste kvarteren i Stockholms Stad. Här på Stockholm Gärdet har vi lediga lokaler som passar det stora företaget, med tillgång till goda kommunikationer oavsett läge och gott om parkering.

Gärdesstaden låter idag de tidstypiska 40-tals och 60-tals fastigheterna, som skapade området, samsas med de nya moderna, arkitektritade fastigheter som byggts under de senaste åren. Här vid gränsen av det snabbväxande Värtahamnen, med tillgång till Silja Lines båtar till Åland och Finland, och Norra Djurgårdsstaden, med city bara några minuter bort, hittar du många trevliga restauranger, pizzerior och caféer. Men också de vackra grönområdena Lilljansskogen och Djurgården, som är perfekta för antingen en stärkande öprunda eller bara en lugn promenad i den friska luften. På Gärdet har du även tillgång till bankkontor, bankomat, livsmedelsaffärer, bagerier samt både inomhus- och utomhusgym.

Lediga kontorslokaler Gärdet

De kontor och lokaler vi erbjuder är rymliga och yteffektiva. De kan effektiviseras efter ditt företagsbehov och önskemål vilket gör det smidigt och enkelt att hyra någon av våra lokaler på Gärdet.

Kommunikation

Till Gärdet är det enkelt att ta sig, oavsett varifrån man kommer. Här finns tillgång till både tunnelbana och buss som tar dig snabbt in till city, där du enkelt kan ta dig vidare ut till Stockholms förorter eller via SJ ut i landet. Bilåkaren tar sig via Norra Länkens tunnel mot Lidingö till Gärdet på ett snabbt och smidigt sätt när man kommer från övriga delar av Stockholm, Essingeleden och E4:an och slipper på så sätt åka igenom city för att komma till Gärdet. Norra länkens tunnlar gör också att du tar dig till Arlanda på dryga halvtimmen från Gärdet.

Tre tips för dig som letar nytt kontor

Vad ska man tänka på när man letar efter ett nytt kontor? Här delar Humlegårdens uthyrare med sig av sina bästa tips.

Läs mer

Platsutveckling

Vi vill ge våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna och skapa platser där man vill vara och dit man vill återkomma. Våra fastigheter och de områden där vi är verksamma utvecklas utifrån en helhetssyn. Här omfattas även utbud, tjänster och service, liksom det som ofta beskrivs som livet mellan husen. Vårt sätt att möta kunden kallas Skräddarsytt, då vi alltid utgår från deras behov.

Läs mer