Lediga lokaler i Hagastaden

Hagastaden är en mycket spännande stadsdel som håller på att växa fram på gränsen mellan Solna och Stockholm city. När området är färdigt 2025 ska det vara ett av världens främsta kluster inom life science, med bostäder och all tänkbar service som gym, butiker och lunchrestauranger – och inte minst 50 000 arbetsplatser. Humlegården kan erbjuda attraktiva lediga lokaler i Hagastaden.

Redan i dag har många företag etablerat sig och området sjuder av verksamhet. Att arbeta i Hagastaden är som att jobba sida vid sida med framtiden. Här finns nytänkande företag, universitetet och världsledande forskning vid Karolinska Institutet. Det är enkelt att ta sig hit i och med den direkta närheten till E4. Ett flertal busslinjer trafikerar området och en ny tunnelbanestation är planerad att byggas här. Tack vare att innerstaden endast ligger några kvarter bort finns det också bra möjligheter att gå eller cykla hit. Odenplans och Sankt Eriksplans tunnelbanestationer ligger på promenadavstånd. För den som gärna luftar sig under lunchen finns den stora och vackra Hagaparken några minuter bort. Parkeringsplatser och garage finns för den som åker bil.

Välkommen till Hagastaden

Hagastaden knyter samman Stockholm och Solna och erbjuder såväl citypuls som närhet till grönområden. Här är det enkelt att arbeta, leva och bo.

Läs mer
Välj område:
Välj lokaltyp:
Kontor
Välj storlek:

Hittade inga matchande lokaler, men kontakta oss gärna så hjälper vi dig rätt.

Välj område:
Välj lokaltyp:
Kontor
Välj storlek: