Välj de områden du är intresserad av. Flera val är möjliga.

Välj vilken typ av lokal du är intresserad av genom att klicka på ikonen. Flera val är möjliga.

Välj hur stor lokal du söker. Flera val är möjliga.

Lediga lokaler och kontor i Hagastaden

Där Stockholm och Solna möts växer just nu en ny stadsdel upp, Hagastaden Stockholm. Den nya stadsdelen ska vara klar år 2030 med 6 000 nya bostäder, 50 000 arbetsplatser och redan år 2025 öppnar Hagastadens tunnelbana i området. Tanken är norra Hagastaden ska integreras med innerstaden och att den östra delen ska skifta fokus från ett trafiktätt område och istället bjuda in med lummig grönska och parker.

Med ett kontor i Hagastaden har du det mesta runt knuten. Härifrån är det gång- och cykelavstånd till city och närhet till sköna promenader runt Brunnsviken. Här kommer även Hagastadens park, Norra Stationsparken, att löpa som en grön slinga igenom hela området. Den nya stadsdelen bjuder redan nu på trevliga kvartersrestauranger, hotell, takbarer och en paviljong där stjärnkrögarna Robin Moderato och Christopher Ellertsson valt att etablera en restaurang.

Lediga lokaler och kontor Hagastaden

För den som är intresserad av att hyra kontor i Hagastaden erbjuder vi attraktiva ytor som passar alla. Här finns både lediga kontor och lokaler som är flexibla, nyproducerade och nyrenoverade. Du hittar alltså kontorslokaler både för det mindre och det större företaget.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda och välplanerade så att ta sig till och från ett kontor i Hagastaden är enkelt. Närmaste tunnelbana är Odenplan och där tar dig till city på endast några minuter. Vill du bege dig norrut så kan du promenera bort till tunnelbanestationen Tekniska Högskolan och Roslagsbanan på cirka 15 minuter. Med E4:n direkt utanför går det snabbt att ta sig till Arlanda och Bromma flygplats är bara 12 minuter bort med bil. I Hagastaden har du också gångavstånd till flera busslinjer som tar dig till olika delar av Stockholm. Lika enkelt och snabbt går det att cykla hit, tack vare Stockholms utbyggda nät av cykelbanor. Kör du bil är det lättast att hitta parkering i parkeringshusen i området.

Tre tips för dig som letar nytt kontor

Vad ska man tänka på när man letar efter ett nytt kontor? Här delar Humlegårdens uthyrare med sig av sina bästa tips.

Läs mer

Platsutveckling

Vi vill ge våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna och skapa platser där man vill vara och dit man vill återkomma. Våra fastigheter och de områden där vi är verksamma utvecklas utifrån en helhetssyn. Här omfattas även utbud, tjänster och service, liksom det som ofta beskrivs som livet mellan husen. Vårt sätt att möta kunden kallas Skräddarsytt, då vi alltid utgår från deras behov.

Läs mer