Välj de områden du är intresserad av. Flera val är möjliga.

Välj vilken typ av lokal du är intresserad av genom att klicka på ikonen. Flera val är möjliga.

Välj hur stor lokal du söker. Flera val är möjliga.

Lediga lokaler och kontor i Solna strand

I Solna strand hittar du ett av Stockholms mest expansiva affärsområden. Det här är ett område som kombinerar goda kommunikationer, ett bra serviceutbud med grönskade miljöer och trevliga promenadstråk vid vattnet, med city endast 10 minuter bort.

I Solna strands dynamiska miljö blandas toppmoderna kontor med lokaler av industrikaraktär. Med endast 10 minuter från T-centralen når du Solna strand tunnelbana, har gångavstånd till Sundbybergs Centrum och blir granne med Bromma flygplats. På nära bussavstånd har du även Solna Centrum och Arenastaden med Mall of Scandinavia.

I Solna strand finns mysiga caféer och över 20 restauranger med härliga uteserveringar att njuta av under vår och sommartid. Här finns något för alla smaker. Boka in en affärslunch, ta en after work på Grow Hotel eller avnjut en god middag efter jobbet. Fyrstjärniga Grow Hotel erbjuder övernattning för hitresande, en spännande restaurang, hälsoavdelning med gym och bastu och en välkomnande lounge. I området finns trevliga gröna oaser med pocketparks för avkopplande stunder. Njut av en skön promenad vid Bällstavikens stränder, ta en joggingtur i parken eller stanna till för ett träningspass i det välutrustade utegymmet.

Lediga kontor och lokaler i Solna strand

I Solna strand kan vi erbjuda moderna och flexibla lokaler från 100 upp till 50 000 kvadratmeter. De återfinns bland annat i nya kvarteret Origo med influenser från hotellvärlden och i Greenhouse med fullservicekoncept med fokus på återbruk. Vi erbjuder även kontorslokaler med mer tydlig industrikaraktär, lager och lokaler för butiksverksamhet.

Kommunikationer

Till Solna strand tar du dig enklast via tunnelbana, lokalbuss eller flygbuss, som går mellan Bromma och Arlanda. På kort promenadavstånd, vid Sundbybergs station, har du tillgång till fler busslinjer, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg. Sommartid kan du ta även ta båten till jobbet då elbåten E/S Movitz pendlar mellan Stockholm city och Solna strand. Bor du i närheten? Här finns gott om cykelparkeringar och flera cykelvägar för den som cykelpendlar. För den som tar bilen till arbetet finns även goda parkeringsmöjligheter i vårt P-Hus Solna strand, beläget närmast spårområdet vid Röntgenvägen 11.

Tre tips för dig som letar nytt kontor

Vad ska man tänka på när man letar efter ett nytt kontor? Här delar Humlegårdens uthyrare med sig av sina bästa tips.

Läs mer

Platsutveckling

Vi vill ge våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna och skapa platser där man vill vara och dit man vill återkomma. Våra fastigheter och de områden där vi är verksamma utvecklas utifrån en helhetssyn. Här omfattas även utbud, tjänster och service, liksom det som ofta beskrivs som livet mellan husen. Vårt sätt att möta kunden kallas Skräddarsytt, då vi alltid utgår från deras behov.

Läs mer