Elbuss i Hagalund

Elbuss i Hagalund

Sedan mars 2014 erbjuder vi våra kunder i Hagalund en efterlängtad utökning av kollektivtrafiken i form av en klimatsmart elbuss.

Elbussen i Humlegårdens regi kör skytteltrafik under rusningstid, kl 07:00-09:00 och 15:00-18:00 på vardagar. Resan är kostnadsfri.

Vi har många kunder som arbetar i våra lokaler i Hagalunds företagsområde. Det är ett spännande område som kommer att gynnas av planerade utbyggnader av Karolinska sjukhuset och Hagastaden. Kommunikationerna kunde dock vara bättre, och det ville vi hjälpa våra kunder och deras besökare med.

Att det blev just en elbuss är en del av vårt klimatarbete. Bussen släpper inte ut några avgaser över huvud taget, och eftersom vi väljer att ladda med el från förnybara källor är koldioxidutsläppen i princip noll.

Tidtabeller och linjekarta i PDF-format
Tidtabell fr.o.m 2017-11-01 tills vidare 

Linjekarta

Se var bussen befinner sig i realtid

 

Vill du få information vid trafikstörningar?
Ange ditt telefonnummer så får du sms vid inställda eller försenade turer. Ditt telefonnummer kommer endast användas i informationssyfte gällande trafikstörningar som påverkar el-bussen. För att avregistrera dig, kontakta kundservice på
kundservice@humlegarden.se 

 
Hyr elbussen

Är du och ditt företag intresserade av att hyra elbussen för en utflykt eller vid någon tillställning? Kanske behöver ni transport vid kick-offen eller till julbordet? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Mejla gärna till Johnny Bryggman på Adelsö Buss på Info@miljobuss.se eller ring tel 072-253 95 01.

Humlegården förbättrar kommunikationer med egen elbusslinje

Stockholm växer och inom några år kommer staden ha en miljon invånare. När tillväxttakten är hög och nya områden växer fram ställs tuffare krav på kollektivtrafiken. En egen busslinje blev svaret när Humlegården ville göra Hagalund mer tillgängligt för sina hyresgäster.

Läs mer


Se filmen om vår elbuss

Elbuss i Hagalund

Humlegården Fastigheter kör elbuss. Ett komplement till kollektivtrafiken till och från Hagalunds företagsområde.