Miljöer att växa i.

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg.

Vad erbjuder vi?

Kontoret är en viktig del i ett varumärkes attraktivitet och spelar en stor roll i arbetet med att göra verksamheten intressant för både medarbetare och kunder. Vi vill att samarbetet med oss på Humlegården ska stärka er verksamhet. Läget och sammanhanget tillsammans med lokalen, arbetsmiljön och de tjänster vi erbjuder ska ge er de bästa förutsättningarna. Vår målsättning är att skapa det bästa kunderbjudandet och vara det naturliga förstahandsvalet för företag som söker kontor i Stockholm.

Vi erbjuder våra kunder:
• Personlig service
• Tjänster som underlättar vardagen
• Flexibla avtal
• Omsorgsfull förvaltning av våra fastigheter
• Ett långsiktigt engagemang i de kvarter där vi verkar

Med fokus på Stockholm

Vi är en av Stockholms största fastighetsägare med inriktning mot kontor. Vi äger och förvaltar 480 000 kvm i city, Solna och Sundbyberg. En gemensam nämnare för alla våra fastigheter är de goda kommunikationerna – alla våra kontorslokaler ligger i tunnelbanenära lägen. Vårt fokus på Stockholm ger oss en god kännedom om den lokala marknaden och vi kan erbjud lokaler i flera stadsdelar. En viktig del av vårt erbjudande innebär att vi hjälper de verksamheter som redan är kunder, till exempel när bolagen vill utveckla användningen av sina lokaler eller behöver större yta.

Flexibla avtal  

Tempot är snabbare än någonsin och behovet av flexibilitet har ökat. Är ni en start-up eller ett större företag i en expansiv fas? Vi kan erbjuda korta och flexibla avtalslängder och skräddarsy vårt serviceerbjudande efter era behov.

Vill ni veta mer? kontakta gärna våra uthyrare så får ni hjälpLennart Öberg

Telefon: 070-678 01 89
Mail: lennart.oberg@humlegarden.seKatarina Cygnaeus

Telefon070-678 15 49
Mail: katarina.cygnaeus@humlegarden.se