Avslutade projekt

Projekt

Norra Station

Under 2019 påbörjades ett större utvecklingsprojekt i fastigheten Härden 15. Här skapas ett attraktivt, modernt kontorserbjudande i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden.

Läs mer


Nybrogatan 17

I ett av Stockholms bästa och mest trivsamma lägen återfinns Nybrogatan 17, belägen strax intill Astoria. Här erbjuds kontorslokaler i framkant, inflyttningen påbörjades under 2020. Det spännande mötet mellan modern arkitektur och omsorgsfullt renoverat 1870-tal gör platsen unik.

Läs mer


Astoria Stockholm

Humlegården driver ett utvecklingsprojekt i kvarteret Riddaren, Nybrogatan 15–17 på Östermalm i Stockholm. Projektet består av två delar, där vi både bevarar och utvecklar platsen. Astoriahuset, som vetter mot Nybrogatan, restaureras och återställs till bostäder. Den del av fastigheten som vetter...

Läs mer


Grow Hotel

På gränsen mellan de snabbt växande kommunerna Solna och Sundbyberg har Humlegården byggt ett nytt hotell med en spännande arkitektonisk utformning.

Läs mer


Dykaren 10

Dykaren 10 är en industrifastighet på Kungsholmen som växt fram under många decennier från slutet av 1800-talet till 1940-talet.

Läs mer


Swedbanks huvudkontor, Cirkusängen 6

Landsvägen 40 i Sundbyberg blev under juni 2014 adressen för Swedbanks nya huvudkontor.

Läs mer


Parkeringshus Solna strand

Produktionen av det 11 våningar höga parkeringshuset påbörjades hösten 2014 och invigdes våren 2016.

Läs mer


Grow

Kontorsfastigheten Grow är en kontorsbyggnad vars lokalyta omfattar hela 25 000 kvadratmeter, belägen i den norra delen av stadsdelen.

Läs mer