Grow Hotel

På gränsen mellan de snabbt växande kommunerna Solna och Sundbyberg har Humlegården byggt ett nytt hotell med en spännande arkitektonisk utformning.

Genom hotellet skapas en ny mötesplats med inbjudande lounge och restaurang med generösa öppettider för att komplettera serviceutbudet i området. Den totala ytan inrymmer (utöver sina 176 hotellrum), även studios samt en hälsoavdelning med gym och bastu. 

Hyresgäst: Time Hotel Group. 
Byggstart: Sommar 2016
Arkitekt: 3XN
Färdigställt: November 2018


Jens Folkesson

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att få reda på mer om projektet, kontakta i så fall Jens Folkesson, Projektchef, Investering och Utveckling, 08-678 92 88.

Läs mer om projektet

Solna strand får nytt landmärke

I stadsdelen Solna Strand, strax nordväst om centrala Stockholm, går utvecklingen på högvarv. Genom sitt läge har platsen seglat upp som ett populärt alternativ för företag som söker kontor i en miljö som har närhet till både stadskvarter och natur. Nästa år slår ett nytt landmärke upp dörrarna,...

Läs mer


Humlegården tecknar avtal med Time Hotel Group

Humlegården Fastigheter har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med Time Hotel Group som ägs av TageHus och Hotel Hagagatan AB för ett nytt hotell i Solna Strand. Hotellet beräknas öppna sensommaren 2018 och kommer att innehålla 176 rum samt gym och restaurang. Hotellet i Solna strand blir Time...

Läs mer