Välj de områden du är intresserad av. Flera val är möjliga.

Välj vilken typ av lokal du är intresserad av genom att klicka på ikonen. Flera val är möjliga.

Välj hur stor lokal du söker. Flera val är möjliga.

Lediga lokaler och kontor i Hagalund

Humlegården är den största privata fastighetsägaren i Hagalunds arbetsplatsområde i Solna. Som granne med nya Karolinska och Karolinska Universitetssjukhuset, några av Sveriges främsta innovationsmiljöer, går Hagalunds arbetsplatsområde en spännande framtid till mötes. Vi erbjuder ett varierat utbud av kontor och lokaler i Hagalund som kan anpassas efter olika typer av verksamheter.

Södra Hagalund är en stad i storstaden

I Hagalund stundar nu nya innovativa tider i och med satsningen på Södra Hagalund som tätar ihop området ytterligare med Stockholms stad. I samband med etableringen av den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund kommer stadsdelen att genomgå en omfattande utveckling. Området kring Hagalund centrum, Hagalundsparken och Blåkulla Hagalund utökas alltså tack vare att Solna stad tagit initiativ till en satsning som ska skapa flera kvarter med bostäder, arbetsplatser samt kultur, handel- och servicefunktioner.

Lediga kontor och lokaler i Hagalund

I Hagalunds arbetsplatsområde har vi ett varierat utbud av lediga lokaler, både små och större lokaler passande både för kontor, labb och lager. Det finns även goda möjligheter till parkering i Hagalund.

Kommunikationer

Hagalund Solna ligger strategiskt placerad med närhet till Stockholms två flygplatser och de stora europavägarna E4 och E18. Här har du även gångavstånd till Solna centrum och Solna station med tunnelbana, bussar, pendeltåg och fjärrtåg. För våra hyresgäster i Hagalund kan vi erbjuda vår klimatsmarta elbuss som trafikerar Odenplan – Hagalund som komplement till övrig kollektivtrafik morgon och sen eftermiddag/kväll. Vill du hellre ta cykeln så tar du dig enkelt hit på cirka 15 minuter från Stockholm city.

Tre tips för dig som letar nytt kontor

Vad ska man tänka på när man letar efter ett nytt kontor? Här delar Humlegårdens uthyrare med sig av sina bästa tips.

Läs mer

Platsutveckling

Vi vill ge våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna och skapa platser där man vill vara och dit man vill återkomma. Våra fastigheter och de områden där vi är verksamma utvecklas utifrån en helhetssyn. Här omfattas även utbud, tjänster och service, liksom det som ofta beskrivs som livet mellan husen. Vårt sätt att möta kunden kallas Skräddarsytt, då vi alltid utgår från deras behov.

Läs mer