Tegeluddsvägen 21, Gärdet

Förutom det fantastiska läget erbjuder kontoret stor flexibilitet och funktionalitet med både öppna kontorsytor och flera mötes- och konferensrum i varierande storlek. Lokalerna har ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika håll med utsikt mot både Frihamnen, Lidingö och Gärdet samt egen terrass mot Värtahamnen. Egna omklädningsrum och dusch finns att tillgå.

Planlösning

Vackert och representativt kontor för er som har höga krav på läge, estetik, funktionalitet och flexibilitet. Lokalen är i två plan på totalt 2595 kvm på plan 6 och 7 med en interntrappa mellan våningarna. Öppen planlösning med många mötes-och konferensrum i varierat storlek. Det finns det ett pampigt Bibliotek / showroom med sjöutsikt och solig terrass.

Parkering

Tillhörande fastigeten finns både ett garage och utomhusplatser.

Övrigt

Här kan du kombinera arbetet med en aktiv livsstil med stora härliga grönområden utanför dörren. I närområdet finner du även PDL Frihamnen som är en av Stockholms största padelhallar, samt Kungliga Tennishallen och SATS Gärdet som även erbjuder squash.

Fakta om lokalen

Adress: Tegeluddsvägen 21 Byggår: 1979
Area: 2 595 kvm Område: Gärdet
Typ: Kontor Våningsplan: 6
Kommun: Stockholm

Vill du vet mer om Tegeluddsvägen 21?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I fastigheten finns ett omtyckt café och restaurang samt en välkomnande lounge. Parkeringsmöjligheterna är goda för både cyklister och bilburna med nyrenoverat garage i huset. I närområdet finns flera trevliga lunchrestauranger, ICA Kvantum samt hotell som Scandic Ariadne.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Tegeluddsvägen 21, där Gärdet och Värtahamnen/Frihamnen möts. Ett unikt kontorsläge där naturen och stadspulsen möts. Strax intill finner du en grön lunga, Finlandsparken, med trevliga stråk och gamla ekträd. Från Tegeluddsvägen har du även nära till nationalstadsparkens grönska. Området kring Gärdet och Värtahamnen är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden som successivt kommer att förändras till ett ännu mer levande kvarter med en kombination av bostäder, kontor, restauranger och grönskande natur och hamnar. Redan nu finns stora aktörer som Nasdaq, American Express och TV4 etablerade i området.

Kommunikationer

Tegeluddsvägen har mycket goda kommunikationer inom gångavstånd. Kontoret ligger ett stenkast från Gärdets tunnelbanestation och härifrån tar det bara ett par minuter in till city. Närheten till tunnelbanan gör det också enkelt att ta sig hit med Lidingöbanan och Roslagsbanan. SL:s busslinje1 och 91 har båda hållplatser i närområdet. Med bil når snabbt E4/E20 via Norra Länken.