Fastighet Kassaskåpet 15

Den totala uthyrningsbara arean är cirka 6 322 kvadratmeter, varav drygt 658 kvadratmeter utgör kontorslokaler. I övrigt delas arean upp på handel, lager och utbildningslokaler. Det fyra våningar höga huset är i fint skick. En av hyresgästerna i huset är Klättercentret som är Stockholms första certifierade klättergym. Till fastighetens lastkaj finns god access.

  • Fastigheten på Banvaktsvägen 20-22 i Solna

Fakta om fastigheten


Adress: Banvaktsvägen 20-22

Kommun: Solna

Område: Hagalund

Lokalarea: 6 322 kvm

Byggnadsår: 1945

Lokaler

Trivsamma kontorslokaler för företag som vill vara strategiskt belägna och arbeta i ljusa och trevliga lokaler.

Historik

Humlegården förvärvade fastigheten i december 2008.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Parkering

Tillhörande fastigheten finns parkeringsplatser som det är möjligt att hyra. I övrigt är parkeringsmöjligheterna i området goda.

Service

I området finns några lunchrestauranger, ett kafé/bageri samt en dumplings-/wokkiosk som sommartid har en trevlig uteservering. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Läge och omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds Företagsområde, endast 1,5 km från Stockholms innerstad och 1,5 km från Solna centrum. Idag rymmer området en blandning av kontorshus samt lättare industri- och lagerbyggnader. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science.