Fastighet Mjölner 4

Den totala uthyrningsbara arean är cirka 3 658 kvadratmeter, större delen av fastigheten utgörs av kontorslokaler. Förutom dessa finns även lokaler för handel, lager samt lättare industri. Fastigheten är i gott skick både interiört och exteriört.

  • Fastigheten på Banvaktsvägen 12, Industrivägen 11 i Solna

Fakta om fastigheten


Adress: Banvaktsvägen 12, Industrivägen 11

Kommun: Solna

Område: Hagalund

Lokalarea: 3 658 kvm

Byggnadsår: 1991

Lokaler

Kontors-, produktions och lagerlokaler med genomgående god standard. Kontorslokalerna har blandad planlösning med öppna lösningar i kombination med rum. Lokalerna är i varierande storlek upp till 1 500 kvadratmeter. Personhiss finns till alla kontorsplan.

Historik

Humlegården förvärvade fastigheten i januari 2010.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Parkering

Garage finns i fastigheten, på tomten finns dessutom parkeringsplatser som hyresgästerna har möjlighet att hyra.

Service

I området finns några lunchrestauranger, ett kafé/bageri samt en dumplings-/wokkiosk som sommartid har en trevlig uteservering. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Läge och omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds Företagsområde, endast 1,5 km från Stockholms innerstad och 1,5 km från Solna centrum. Idag rymmer området en blandning av kontorshus samt lättare industri- och lagerbyggnader. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science.