Fastighet Mjölner 4

Den totala uthyrningsbara arean är cirka 3 658 kvadratmeter, större delen av fastigheten utgörs av kontorslokaler.

  • Fastigheten på Banvaktsvägen 12, Industrivägen 11 i Solna

Fakta om fastigheten


Adress: Banvaktsvägen 12, Industrivägen 11

Kommun: Solna

Område: Hagalund

Lokalarea: 3 658 kvm

Byggnadsår: 1991

Lokaler

Kontors-, produktions och lagerlokaler med genomgående god standard. Kontorslokalerna har blandad planlösning med öppna lösningar i kombination med rum. Lokalerna är i varierande storlek upp till 1 500 kvadratmeter. Personhiss finns till alla kontorsplan.

Historik

Humlegården förvärvade fastigheten i januari 2010.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Parkering

I området finns generöst med parkeringsmöjligheter både i närliggande garage och utomhus. 

Service

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker. McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns. Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund. I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg. Ett populärt klättercenter finns även. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Läge och omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.