Fastighet Stenhöga 4, Grow

Den nyproducerade kontorsfastigheten Grow är belägen i Solna strand, där Solna och Sundbyberg möts. Här finns högkvalitativa kontorslokaler, generösa takterrasser i olika nivåer och ett stort cykelgarage. Grow erbjuder stor flexibilitet och planlösningen har utformats för att främja samarbete och god kommunikation mellan människor. I entréplanet återfinns restaurang K-Märkt, med en uteservering under sommarhalvåret. Arkitekter är prisbelönta Tham & Videgård.

Lokaler

I Grow står mötet mellan människor och flexibilitet för verksamheterna i centrum. Här lyser de långa korridorerna med sin frånvaro. Genom innovativa planlösningar, stora ljusinsläpp, utblickar åt flera håll och gröna takterrasser skapas en trivsam miljö. Omsorg om detaljerna och satsningen på gedigna material bidrar till en hållbar, attraktiv och funktionell miljö. Ett exempel är fasadens handgjorda tegel som murats upp på plats. Arkitekter är de prisbelönta Tham & Videgård.

Området

Humlegården har under de senaste åren gjort flera satsningar i det stråk som sträcker sig från Swedbanks HQ i Sundbyberg till Grow i Solna strand. Här erbjuds moderna kontor, utmärkta kommunikationer, fyrstjärniga Grow Hotel, närservice och välbesökta restauranger, som skapar liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll.

Fakta

Adress: Elektrogatan 2-10, Cirkusgränd 10 (garage och godsmottagning)
Kommun: Solna
Område: Solna strand
Lokalarea: 25 000 kvm
Byggnadsår: 2019
Ursprunglig arkitekt: Tham & Videgård