Humlegården vann pris för Årets Fastighetsbolag Kommersiellt

Den 29 januari vann vi den fina utmärkelsen Årets Fastighetsbolag Kommersiellt på Fastighetsgalan, som arrangeras av World in Property och Lokalguiden. Efter omröstning kvalificerade vi oss till topp 5 tillsammans med Atrium Ljungberg, Balder, Vasakronan och Klövern. Vinnaren utsågs därefter av en jury.

Priset är rikstäckande och delas årligen ut till ett fastighetsbolag som gjort något exceptionellt i fastighetsbranschen. Prestationen kan innefatta att bolaget haft en positiv utvecklingskurva under året, omfattande stadsutvecklingsprojekt eller haft finansiella vinster och ekonomiska framsteg på börsen.

På plats var vår Affärsutvecklingschef Anna Kullendorff och Fastighetschef Peter Lind som tog emot priset på scen. Konkurrensen var tuff och segern är ett kvitto på att resan vi gjort de senaste åren - vad vi gör och hur vi gjort det - verkligen har noterats i vår bransch. Det är vi väldigt stolta över!



Relaterade artiklar

Djerf Avenue gör exklusivt gästspel på Hamngatan 15

Den 26 oktober 2024 inleds ett spännande gästspel, då Humlegården hälsar klädvarumärket Djerf Avenue välkomna till Hamngatan 15. Under drygt två veckor kommer Djerf Avenue bjuda på en butiksuppleve...

Läs mer


Vi deltar i Open House 2024

Open House är den världsomspännande arkitekturfestivalen som syftar till att skapa nyfikenhet och öka allmänhetens intresse för arkitektur, involvera medborgarna i stadens utveckling och ge nya...

Läs mer


Humlegården Talks: Lycka och balans i vardagen med Micael Dahlén

Den 26 september var det dags för Humlegården Talks, ett frukostseminarium i Greenhouse Solna strand modererat av Carina Nunstedt. Ämnet för dagen var välmående, lycka och balans i livet.

Läs mer