Ola Evensson och Sten Dunér till Humlegårdens styrelse

Ola Evensson och Sten Dunér. Foto: Länsförsäkringar.

Pressmeddelande den 2 maj 2019:

I samband med Humlegårdens bolagsstämma i april 2019 utsågs Sten Dunér och Ola Evensson till nya styrelseledamöter i Humlegården Fastigheter AB (publ).

Sten Dunér (f. 1951) är styrelseordförande i Länsförsäkringar Liv. Han har arbetat inom länsförsäkringsgruppen sedan 1982, senast som vd för Länsförsäkringar AB och dessförinnan som CFO och chefscontroller. Sten har även flera styrelseuppdrag utöver sitt engagemang i Humlegården och Länsförsäkringar Liv, däribland som styrelseledamot i fastighetsbolaget Balder. Han är även ledamot i Stiftelsen för kunskaps- och kompetensutvecklings kapitalutskott.

Ola Evensson (f. 1965) är vd för Länsförsäkringar Älvsborg och arbetade dessförinnan som vd för Fryksdalens Sparbank. Utöver uppdraget som styrelseledamot i Humlegården är han även ledamot i flera bolag, däribland Älvsborgs Larmcentral Aktiebolag, Skadedjursbekämpning i Väst AB och LFant AB.

Humlegårdens styrelse består därmed av Tomas Eriksson (styrelseordförande), Anders Grånäs, Bengt-Erik Lindgren, Karin Starrin, Sten Dunér samt Ola Evensson.

För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Eriksson
Styrelseordförande, Humlegården Fastigheter
E-mail: tomas.eriksson@lfz.se
Tel: 073-0211959



Relaterade artiklar

Humlegården bibehåller stabil utveckling

Trots en utmanande marknad levererar Humlegården ökade hyresintäkter och en positiv utveckling av förvaltningsresultatet under det första halvåret. Bolaget bibehåller en stark finansiell ställning.  

Läs mer


Humlegården välkomnar DNB till  Hamngatan 15

Humlegården hyr ut ett helt hus på Hamngatan 15 till DNB. Mitt i Stockholms bankkluster etableras bolagets svenska huvudkontor om cirka 8 300 kvm, som får en viktig roll i DNBs fortsatta expansion.  

Läs mer


Kreativ konstscen bryter barriärer i Hagastaden

Misschiefs är en plattform för gränsöverskridande konst. De senaste två åren har Norra Stationsgatan 61 varit basen för projektet, genom ett samarbete med Humlegården. Här har kvinnliga och...

Läs mer