Substansvärde per 2021-12-31

Pressmeddelande den 20 december 2021:

Beräknat substansvärde per 31 december 2021 uppgår till 29 914 kronor per aktie. Värdet innebär en ökning med 16 procent för 2021.

Bokslutskommuniké för perioden januari – december 2021 kommer att publiceras på www.humlegarden.se den 7 mars 2022. Välkomna att läsa mer om vår verksamhet och utfallet för perioden.

Stockholm 20 december 2021

Anneli Jansson
Vd Humlegården Fastigheter AB (publ)

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 88 anställda och äger 59 fastigheter till ett värde om 36,8 miljarder kronor (30 juni 2021). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter. För mer information, besök www.humlegarden.se.



Relaterade artiklar

Djerf Avenue gör exklusivt gästspel på Hamngatan 15

Den 26 oktober 2024 inleds ett spännande gästspel, då Humlegården hälsar klädvarumärket Djerf Avenue välkomna till Hamngatan 15. Under drygt två veckor kommer Djerf Avenue bjuda på en butiksuppleve...

Läs mer


Vi deltar i Open House 2024

Open House är den världsomspännande arkitekturfestivalen som syftar till att skapa nyfikenhet och öka allmänhetens intresse för arkitektur, involvera medborgarna i stadens utveckling och ge nya...

Läs mer


Humlegården Talks: Lycka och balans i vardagen med Micael Dahlén

Den 26 september var det dags för Humlegården Talks, ett frukostseminarium i Greenhouse Solna strand modererat av Carina Nunstedt. Ämnet för dagen var välmående, lycka och balans i livet.

Läs mer