Wästberg lyser upp Linnégatan under Stockholm Design Week

Den 5–10 september 2022 är det dags för Stockholm Design Week.

Fotograf: Emil Fagander

Mässan som samlar varumärken och formgivare firar 20 år och bjuder på ett fullspäckat program som riktar sig till både branschen och den designintresserade allmänheten. I år gästas Humlegården och Linnégatan 4 av belysningsföretaget Wästberg. Här visas en ljusinstallation signerad den välkända formgivartrion Claesson Koivisto Rune. Pop-up utställningen har öppet måndag-fredag 10.00-17.00 och lördag kl. 11.00-16.00.

Ta del av programmet här.Relaterade artiklar

Humlegården bibehåller stabil utveckling

Trots en utmanande marknad levererar Humlegården ökade hyresintäkter och en positiv utveckling av förvaltningsresultatet under det första halvåret. Bolaget bibehåller en stark finansiell ställning.  

Läs mer


Humlegården välkomnar DNB till  Hamngatan 15

Humlegården hyr ut ett helt hus på Hamngatan 15 till DNB. Mitt i Stockholms bankkluster etableras bolagets svenska huvudkontor om cirka 8 300 kvm, som får en viktig roll i DNBs fortsatta expansion.  

Läs mer


Kreativ konstscen bryter barriärer i Hagastaden

Misschiefs är en plattform för gränsöverskridande konst. De senaste två åren har Norra Stationsgatan 61 varit basen för projektet, genom ett samarbete med Humlegården. Här har kvinnliga och...

Läs mer