Linnégatan 6, City

Välkommen till denna charmiga vindsvåning centralt belägen i hjärtat av Stockholm. Med sina välplanerade 205 kvm fångar denna unika lokal genast uppmärksamheten med sina detaljer. Den speciella karaktären framträder genom dess vackra takbjälkar och fantastiska utsikt över Stockholms takåsar. Lokalen erbjuder en fin kombination av storlek, stil och läge. Om du söker en plats där ditt företag kan trivas och utvecklas samtidigt som du omges av Stockholms pulserande stadsliv, är denna lokal det perfekta valet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Planlösning

Trivsamt kontor i mycket representativt läge i hörnet av Linnègatan och Brahegatan. Lokalens 205 kvm är smart disponerade med ett öppet kontorslandskap, vilket främjar samarbete och kreativitet. Möten- och samtalsrum för effektiva arbetsmöten och strategiska diskussioner. Pentryt är omsorgsfullt utformat för att möta era behov och skapa en trivsam plats för gemensamma pauser och sociala stunder. Lokalen kommer att genomgå en lättare renovering av pentry, väggar, golv och belysning för att skapa en modern och inspirerande arbetsmiljö. Till fastigheten finns det nyrenoverade dusch- och omkädningsrum, detta skapar en bekväm och funktionell arbetsplats där hälsa och välbefinnande värdesätts.

Parkering

Garage och p-platser finns att hyra tillhörande fastigheten.

Fakta om lokalen

Adress: Linnégatan 6 Byggår: 1883-1884, 1963-1966
Area: 205 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 5
Kommun: Stockholm

Området

Service

Stureplans citypuls finner man efter någon minuts promenad och strax intill ligger gröna Humlegårdsparken. Allt man kan önska sig av shopping, restauranger och nöjen finns i det omedelbara närområdet.

Omgivning

Fastigheten ligger mycket centralt endast ett kvarter från Stureplan och händelsernas centrum. Fin utsikt över Humlegårdsparken ges från lokalerna på Linnégatan 2. Ett varierat utbud av restauranger, kaféer och butiker finns i området. Även banker, kemtvätt och träningsmöjligheter finns inom promenadavstånd

Kommunikationer

Bra kommunikationer med nära gångavstånd till Östermalms tunnelbanestation, dessutom går ett flertal innerstadsbussar (buss 1, 56) alldeles i närheten.

Vill du veta mer om Linnégatan 6?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 455 kvm

Engelbrektsplan 2

Stilfullt kontor i sekelskifteskaraktär.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 355 kvm

Engelbrektsplan 1

Moderna och effektiva kontor för hyresgäster med höga krav på inspirerande mötesplats, arbetsmiljö och hög service.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 603 kvm

Kungsgatan 12-14

Trivsam och effektiv kontorslokal i bästa cityläge mellan Stureplan & Sveavägen.

Läs mer