Hemvärnsgatan 8, Solna strand

Välkommen till en ljus och trivsam lokal som är redo att anpassas efter den nya hyregästens behov. Läget gör det lätillgängligt med närhet till både tunnelbana och ett flertal restauranger. Ta kontakt med oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Planlösning

En ljus och trivsam lokal som kommer att genomgå renovering och anpassas i samråd med ny hyresgäst. Lämplig för företag som önskar öppen planlösning med mötesrum, samtalsrum och rymligt pentry/samlingsyta. Gott om mötesrum och gemensamma ytor.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Övrigt

Tillträde enligt ök.

Fakta om lokalen

Adress: Hemvärnsgatan 8 Byggår: 1974
Area: 1 100 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 3
Kommun: Solna


Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Vill du veta mer om Hemvärnsgatan 8?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 869 kvm

Hemvärnsgatan 8

Mycket ljus och trevlig lokal med direktaccess till fastighetens innergård.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 535 kvm

Hemvärnsgatan 8

Var med och anpassa er nya lokal!

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 452 kvm

Vretenvägen 6

Effektivt kontor med öppen planlösning.

Läs mer