Hemvärnsgatan 8, Solna strand

Välkommen till en ljus och trivsam lokal som är redo att anpassas efter den nya hyregästens behov. Läget gör det lättillgängligt med närhet till både tunnelbana och ett flertal restauranger. Ta kontakt med oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Planlösning

En fin hörnlokal med bra ljusinsläpp. Här renoveras hela lokalen med nya ytskick och en planlösning som passar ny hyresgäst. Fastigheten är pelarbyggd så här är det flexibelt att kunna ha rum eller öppen planlösning.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i området.

Fakta om lokalen

Adress: Hemvärnsgatan 8 Byggår: 1974
Area: 535 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Hemvärnsgatan 8?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen Villa Wera, som ligger längre ned på gatan, finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Alldeles utanför huset finns en Pressbyrå och strax intill finns även ett bageri och en bank. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt avstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.