Korta gatan 10, Solna strand

På Korta gatan 10 i Solna strand vill vi uppfylla alla behov man kan tänkas ha under en arbetsdag - från behovet av puls och energi till avkoppling och fokus. Här erbjuder vi flexibla kontor med service lite utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort. Välkommen till Korta gatan 10 i Solna strand. En plats för dig och ditt företag att växa, redo för inflyttning hösten 2023.

Planlösning

När du kommer in i den välkomnande entrén möts du av en föränderlig mötesplats för nya bekantskaper och intryck. Här kan du slå dig ner och arbeta i loungen eller ta en lättare lunch på caféet som alltid har något att erbjuda oavsett tid på dygnet. Entréplan och våningen nedan knyts samman av en stor gradängtrappa med utsikt mot den trivsamma innergården. Här finns våra fullt utrustade möteslokaler som du på ett enkelt och smidigt sätt kan boka för de tillfällen ni behöver några extra arbetsplatser, eller tillgång till ett större konferensrum. Ska ni ha en heldagskonferens? Inga problem, här finns en rymlig hörsal med plats för 140 deltagare.

Parkering

Garage- och p-platser kan hyras i anslutning till huset.

Övrigt

På Korta gatan 10 i Solna strand kombineras kontorslokaler skräddarsydda efter era behov med gröna oaser och vilsamma platser för reflektion och återhämtning. Här finns både yogarum, gym med omklädningsrum och bastu och för dig som tar cykeln till jobbet så finns både cykelparkering och cykelspa. På taket ligger den rymliga gemensamma takterrassen med orangeriet för trevliga möten i en avslappnad miljö. För att förenkla er vardag finns conciergetjänst till er service i entréplanet och paketskåp för leveranser från nätbutiker. Material och inredning har valts med omsorg med stort fokus på hållbarhet, allt för att skapa en välkomnande och trivsam miljö. Nu befinner vi oss ofta både i sociala, digitala och fysiska miljöer och vi lovar att på bästa sätt försöka fläta samman dessa miljöer och underlätta er vardag så era verksamheter kan växa och blomstra. Välkomna till Korta gatan 10 i Solna strand. Nyfiken på att veta mer? Kontakta Uthyrare Annelie Liljeqvist

Fakta om lokalen

Adress: Korta gatan 10 Byggår: 1978
Area: 2 000 - 20 000 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan:
Kommun: Solna

Kontakt

Annelie Liljeqvist

Uthyrning
Skicka e-post

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.

Omgivning

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara, Mälarstrand Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Båten är gratis för våra hyresgäster!

Är du intresserad av Korta gatan 10?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 1100 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kombilokal
  • 1750 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal eller kombilokal som iordningställs i samråd med tillträdande hyresgäst.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 869 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger.

Läs mer