Solna Strandväg 3, Solna strand

Välkommen till denna fina och ljusa kontorslokal med en kungsbalkong som sträcker sig runt hela lokalen. Här finns möjlighet att anpassa lokalens planlösning efter era behov.

Planlösning

Lokalen som ligger på sjätte våningen är ljus och har en kungsbalkong som löper runt hela lokalen. Lokalen erbjuder storrumslösning för kontor, enskilda kontorsrum, mötes- och samtalsrum samt sociala ytor så som ett stort pentry och en kaffestation. Det finns möjlighet till att öppna upp och anpassa lokalen ytterligare, efter överenskommelse.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Övrigt

Solna har utsetts till Sveriges företagsvänligaste kommun och Solna strand är ett populärt område som är stadigt växande med innovativa kontorslösningar. I området finns det ett stort urval av lunchrestauranger, butiker och fina promenadstråk utmed vattnet. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, bussar och pendeltåg. Sundbyberg centrum samt Solna centrum ligger på bekvämt promenadavstånd.

Fakta om lokalen

Adress: Solna Strandväg 3 Byggår: 1951-1960
Area: 691 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 6
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Solna Strandväg 3?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

Servicegraden i Solna strand är hög. Här finns det ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger. I området finns frisör, bageri, olika former av träningsmöjligheter och Pressbyrån. I fastigheten finns dessutom ett bankkontor. Bara minuter bort ligger Solna respektive Sundbyberg centrum där all annan tänkbar service och handel finns.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Solna strand, ett mycket populärt kontorsområde i Solna, omedelbart norr om Stockholm. På senare år har Solna strand expanderat snabbt och numera är området ett starkt profilerat kontorsområde där ett flertal stora företag och myndigheter har valt att etablera sig. Utvecklingen sker kontinuerligt med ett ständigt växande serviceutbud och innovativa kontorslösningar. I dag arbetar ca 10 000 människor här. Solna stad har de senaste åren blivit vald till Sveriges företagsvänligaste kommun, vilket såklart bidrar till populariteten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbybergs station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.