Vretenvägen 6, Solna strand

Välkommen till Vretenvägen 6 och denna välplanerade kontorslokal på 452 kvm. Genomgående fönster som släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande känsla. De flexibla ytor möjliggör anpassningar efter ditt företags specifika behov och skapar en arbetsmiljö där kreativitet och produktivitet får blomstrar.

Planlösning

Denna ljusa kontorslokal erbjuder flexibel planlösning anpassningsbar efter er verksamhet. Med flertalet mötesrum, ett centralt pentry och tre wc, varav en med dusch, kombinerar lokalen funktionalitet med stil.

Parkering

Parkerings- och garageplatser finns att hyra vid fastigheten.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse

Fakta om lokalen

Adress: Vretenvägen 6 Byggår: 1963-66
Area: 452 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Vretenvägen 6?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar, varav en mycket uppskattad i fastigheten, finns i närheten. I området finns även mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Bageri, Pressbyrå, kemtvätt, frisör och träningsmöjligheter finns i området. Övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna och Sundbyberg centrum.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!