Vretenvägen 8, Solna strand

Välkommen till Vretenvägen 8. En lokal för det mindre företaget som söker en modern och funktionell arbetsplats med nähet till utmärkta kommunikationer och bekvämligheter.

Planlösning

En trivsam lokal med öppen planlösning och många fönster som skapar en ljus och luftig arbetsmijö. Lokalen rymmer även ett pentry och pausrum, ett mötesrum för fyra personer, förråd samt plats för reception.

Övrigt

Solna har utsetts till Sveriges företagsvänligaste kommun och Solna strand är ett populärt område som är stadigt växande med innovativa kontorslösningar. I området finns det ett stort urval av lunchrestauranger, butiker och fina promenadstråk utmed vattnet. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, bussar och pendeltåg. Sundbyberg centrum samt Solna centrum ligger på bekvämt promenadavstånd.

Fakta om lokalen

Adress: Vretenvägen 8 Byggår: 1966
Area: 114 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 0
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Vretenvägen 8?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

Flera lunchrestauranger, ett bageri och Pressbyrån finns i området. Övrigt serviceutbud i form av handel, apotek, bankkontor och träningsmöjligheter finns på bekvämt gångavstånd i Sundbybergs Centrum. Även Solna Centrum kan nås enkelt.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Vretens tunnelbanestation nås på någon minut och ett flertal busslinjer trafikerar också området. Till Sundbybergs pendeltågsstation tar det ca 10 minuter att promenera. För den som föredrar att åka bil finns Huvudsta- och Frösundaleden i närheten som ansluter till E4 och E18.