Humlegården förbättrar serviceutbudet i Solna Strand

Pressmeddelande den 26 oktober 2012:

Under våren tillfrågade Humlegården sina kunder i Solna Strand om hur de såg på området och vilka förbättringar som önskades. Det framkom att det fanns behov av mer service, bland annat i form av restauranger. Humlegården har därför arbetat med att finna och matcha lämplig restaurangidé med rätt lokal. Valet föll på Fattoush, ett restaurangkoncept med libanesisk inriktning.

”I våra fastigheter i området finns ett antal lunchrestauranger med varierad inriktning och vi är glada att nu få ytterligare bredd i utbudet. Allt fler innerstadsföretag väljer att flytta utanför stan. I takt med det har vi upplevt att önskemål och krav har ändrats. Att lyssna på vad våra kunder vill ha är viktigt för oss och vi hoppas att restaurangen blir ett positivt tillskott.”, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

”Vår ambition bygger på att erbjuda hälsosam vällagad mat med hög kvalitet och service. Sedan tidigare driver vi tre restauranger med samma koncept i innerstan och vi är naturligtvis hoppfulla inför chansen till etablering i Solna Strand”, säger Charlie Malki, en av två ägare till Fattoush.

I Solna Strand arbetar ca 8 500 personer och i Humlegårdens fastigheter finns i dagsläget fem restauranger. 

För mer information kontakta:

David Johansson, fastighetschef, tel: 08-678 92 44, 
e-post: david.johansson@humlegarden.se

För bilder kontakta:

Jeanette Ljungberg, kommunikatör, tel: 08-678 92 28,
e-post: jeanette.ljungberg@humlegarden.se



Relaterade artiklar

Humlegården bibehåller stabil utveckling

Trots en utmanande marknad levererar Humlegården ökade hyresintäkter och en positiv utveckling av förvaltningsresultatet under det första halvåret. Bolaget bibehåller en stark finansiell ställning.  

Läs mer


Humlegården välkomnar DNB till  Hamngatan 15

Humlegården hyr ut ett helt hus på Hamngatan 15 till DNB. Mitt i Stockholms bankkluster etableras bolagets svenska huvudkontor om cirka 8 300 kvm, som får en viktig roll i DNBs fortsatta expansion.  

Läs mer


Kreativ konstscen bryter barriärer i Hagastaden

Misschiefs är en plattform för gränsöverskridande konst. De senaste två åren har Norra Stationsgatan 61 varit basen för projektet, genom ett samarbete med Humlegården. Här har kvinnliga och...

Läs mer