Humlegården utser ny chef för Investering och Utveckling

Pressmeddelande den 12 september 2014:

Maria Lidström, som idag arbetar som projektchef på Humlegården Fastigheter, har utsetts till ny chef för avdelningen Investering och Utveckling. Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet och kommer att ingå i företagsledningen.

Maria Lidström övertar ansvaret för bolagets transaktioner och stora utvecklingsprojekt efter Thorsten Åsbjer som kommer att gå i pension.

"Avdelningen har en stor och viktig funktion på företaget där Thorsten Åsbjer har byggt upp ett kompetent och engagerat team. Att Maria Lidström, som också har bred kompetens och stor erfarenhet inom projektutveckling, tar över rodret är glädjande", säger vd Per-Arne Rudbert.

I sin tidigare roll har Maria Lidström bland annat arbetat med projektutveckling i tidiga skeden, byggnationen av Swedbanks nya huvudkontor samt transaktioner.



Relaterade artiklar

Humlegården bibehåller stabil utveckling

Trots en utmanande marknad levererar Humlegården ökade hyresintäkter och en positiv utveckling av förvaltningsresultatet under det första halvåret. Bolaget bibehåller en stark finansiell ställning.  

Läs mer


Humlegården välkomnar DNB till  Hamngatan 15

Humlegården hyr ut ett helt hus på Hamngatan 15 till DNB. Mitt i Stockholms bankkluster etableras bolagets svenska huvudkontor om cirka 8 300 kvm, som får en viktig roll i DNBs fortsatta expansion.  

Läs mer


Kreativ konstscen bryter barriärer i Hagastaden

Misschiefs är en plattform för gränsöverskridande konst. De senaste två åren har Norra Stationsgatan 61 varit basen för projektet, genom ett samarbete med Humlegården. Här har kvinnliga och...

Läs mer