​Humlegården tecknar 5-årigt avtal med Diplomat-gruppen

Pressmeddelande den 17 december 2015:

Humlegården Fastigheter har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Diplomat-gruppen). Lokalen ligger på Kungsgatan 12-14 i Stockholm (kv Kåkenhusen) och omfattar 837 kvm. Tillträde sker den 31 mars 2016.

Diplomat-gruppen, som består av Diplomat Communications och YouMe Agency, flyttar till nya lokaler på Kungsgatan 12-14 den 31 mars 2016. Humlegården arbetar som bäst just nu med att anpassa de nyrenoverade lokalerna på våning 6 för att motsvara Diplomat-gruppens kraftiga tillväxtplaner.

–Vi har ett av marknadens starkaste erbjudanden inom strategisk kommunikation och växer snabbt inom varumärkesutveckling och digitala medier. De nya lokalerna kommer att underlätta vår tillväxt, säger Oscar Hyléen, koncernchef i Diplomat-gruppen.

–Det känns oerhört roligt att Diplomatgruppen har valt oss som hyresvärd, inflikar marknadsområdeschef Jens Folkesson. Vi kommer att göra vårt yttersta för att leva upp till deras högt ställda förväntningar.

För mer information, kontakta:
Jens Folkesson, marknadsområdeschef. Tel 08-678 92 88. E-post: jens.folkesson@humlegarden.se

Foto: Gustav Kaiser



Relaterade artiklar

Humlegården välkomnar Ambea till Origo

Nu står det klart att omsorgsföretaget Ambea lämnar Arenastaden och flyttar till Origo, beläget i mötet mellan Sundbyberg och Solna. Här hyr bolaget cirka 2 450 kvm.

Läs mer


Humlegården bibehåller stabil utveckling

Trots en utmanande marknad levererar Humlegården ökade hyresintäkter och en positiv utveckling av förvaltningsresultatet under det första halvåret. Bolaget bibehåller en stark finansiell ställning.  

Läs mer


Humlegården välkomnar DNB till  Hamngatan 15

Humlegården hyr ut ett helt hus på Hamngatan 15 till DNB. Mitt i Stockholms bankkluster etableras bolagets svenska huvudkontor om cirka 8 300 kvm, som får en viktig roll i DNBs fortsatta expansion.  

Läs mer