Digitala nycklar ska göra kundresan smidigare

Humlegården är en av initiativtagarna till Accessy, en tjänst som gör det möjligt att hantera lås och access till olika tjänster på ett enkelt och säkert sätt genom mobiltelefonen. Satsningen syftar till att skapa en gemensam standard för digitala nycklar och en tjänst där fastighetsägare enkelt kan knyta ihop kundresan på ett smidigare sätt. Allt för att göra byggnader och staden mer tillgänglig och säker.

Bakom initiativet står Humlegården, Vasakronan, Fabege, Castellum, Akademiska Hus och branschorganisationen Fastighetsägarna Service. Systemet är redan idag integrerat mot de största låsleverantörerna på marknaden. Nu har plattformen även rönt intresse bland andra investerare, då Novax och Buildroid nyligen har anslutit som finansiärer och delägare. 

Humlegården påbörjar implementeringen av de digitala nycklarna på utvalda platser under hösten 2020.

- För oss är satsningen på en digital accessplattform en viktig del av vårt kunderbjudande. Att skapa detta genom ett bolag vi driver med andra aktörer i branschen känns naturligt, då det ger oss möjlighet att hålla ett högt tempo i den tekniska utvecklingen. Vi är mycket glada över att vara med på den här resan där vi vill skapa en ny branschgemensam standard, som ett Swish för fastigheter, äger Anna Kullendorff, Affärsutvecklingschef på Humlegården.

Läs mer här 



Relaterade artiklar

Humlegården bibehåller stabil utveckling

Trots en utmanande marknad levererar Humlegården ökade hyresintäkter och en positiv utveckling av förvaltningsresultatet under det första halvåret. Bolaget bibehåller en stark finansiell ställning.  

Läs mer


Humlegården välkomnar DNB till  Hamngatan 15

Humlegården hyr ut ett helt hus på Hamngatan 15 till DNB. Mitt i Stockholms bankkluster etableras bolagets svenska huvudkontor om cirka 8 300 kvm, som får en viktig roll i DNBs fortsatta expansion.  

Läs mer


Kreativ konstscen bryter barriärer i Hagastaden

Misschiefs är en plattform för gränsöverskridande konst. De senaste två åren har Norra Stationsgatan 61 varit basen för projektet, genom ett samarbete med Humlegården. Här har kvinnliga och...

Läs mer