Humlegården välkomnar Nordic Wellness till Solna strand

Pressmeddelande den 25 mars 2024:

Nu stärks serviceutbudet i Solna strand ytterligare, genom etableringen av träningskedjan Nordic Wellness. Anläggningen slår upp portarna på Torggatan 8 under april 2024 och kommer att erbjuda ett fullutrustat gym samt möjlighet till gruppträning på funktionell yta.  

Den nya etableringen på Torggatan 8 i Solna är belägen strax intill tunnelbanestationen Solna strand och sträcker sig över cirka 700 kvm. Här kommer Nordic Wellness att öppna ett fullutrustat gym med konditions- och styrkemaskiner samt en funktionell träningsyta där man kommer att kunna erbjuda crosscagepass.  

Etableringen en viktig del i den ständiga utvecklingen av Solna strand, där Humlegården är den största privata fastighetsägaren. Här vill Humlegården erbjuda alla som arbetar i området och besöker platsen ett brett utbud av restauranger, träningsmöjligheter och service som förenklar vardagen.

Det känns roligt att kunna erbjuda bra träningsmöjligheter till såväl boende i närområdet som alla företag och deras medarbetare som vill kunna träna i anslutning till arbetsdagen, säger Magnus Wilhelmsson, grundare och Vd för Nordic Wellness.

Goda träningsmöjligheter är en viktig del i vad som skapar en attraktiv plats. Vi är mycket glada över Nordic Wellness etablering i Solna strand. Det är ett uppskattat koncept som kommer att bli ett starkt tillskott i våra kvarter, säger Fredrik Lantz, Fastighets- och uthyrningschef på Humlegården Fastigheter.

Samarbetspartners i projektet: New Property (rådgivare).
Humlegården Fastigheter: Anneli Aspe (uthyrning) och Stefan Regén (Affärsområdesansvarig).

För mer information, vänligen kontakta:

Madeleine Castenvik Holt
Marknad och kommunikationschef, Humlegården Fastigheter
Tel. 072-058 21 75
E-mail: madeleine.castenvik@humlegarden.seRelaterade artiklar

Fortsatt ökat förvaltningsresultat när Humlegården summerar det första kvartalet

Den fortsatta turbulensen i omvärlden präglar även årets första kvartal. Trots en utmanande marknad levererar Humlegården ökade hyresintäkter och en positiv utveckling av förvaltningsresultatet.   

Läs mer


Bevara för framtiden

Mitt i det som idag kallas Hagalunds arbetsplatsområde återfinns Nya Centralskolan. Ritad av den välrenommerade arkitekten David Lundegårdh och invigd 1902, representerar den gamla skolbyggnaden en...

Läs mer


Åsa Röhs och Lars Hallkvist till Humlegårdens styrelse

I samband med Humlegårdens bolagsstämma i april 2024 valdes Åsa Röhs och Lars Hallkvist in som nya styrelseledamöter. 

Läs mer