Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden

I hjärtat av hagastaden finns denna trevliga lokal med blandad planlösning

Planlösning

En kontorslokal högt upp i fastigheten med rumslösning. Planlösningen är blandad med gemensamhetsytor och med kaffestation/samlingsplats i centrum av lokalen. Här finns möjlighet att öppna upp vissa delar.

Parkering

I fastighetens garage finns ett garage med cirka 140 parkeringsplatser. Här har husets hyresgäster möjlighet att hyra garageplatser.

Fakta om lokalen

Adress: Sankt Eriksgatan 117 Byggår: 1930
Area: 590 kvm Område: Hagastaden
Typ: Kontor Våningsplan: 7
Kommun: Stockholm

Området

Service

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd.

Omgivning

Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och KI. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att den nya stadsdelen därmed skapas. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området. I dag består den omkringliggande bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Kommunikationer

Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och Citybanan stannar vid Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Vill du vet mer om Sankt Eriksgatan 117?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Hagastaden
  • Kontor
  • 840 kvm

Sankt Eriksgatan 117

I hjärtat av hagastaden finns denna trevliga lokal med blandad planlösning

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 337 kvm

Riddargatan 7A

Flexibel hyrestid med bästa cityläge.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 250 kvm

Engelbrektsplan 2

I navet mellan Stureplan och Humlegården. Ett läge nära till allt!

Läs mer