Hälsingegatan 38, Hagastaden

En trevlig och rymlig lokal med en etagevåning som passar för kontor, showroom eller som utställnings-, butikslokal. Med egen entré från Hälsingegatan och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp upp till tak. Egen entré från Härdengången, som även kan fungera som varuintag. Möjligheterna är oändliga, boka er visning idag och upptäck dem.

Planlösning

Lokalen har en öppen och genomgående planlösning med etagevåning, som kan anpassas efter hyresgästens behov. Synliga balkar och installationer som ger en rustik känsla. Var med och skapa en lokal som är anpassas efter era behov.

Övrigt

Lokalen är belägen i Hagastaden, ett nytt attraktivt och livfullt område under utveckling vid Karolinska – Norra Station, som knyter samman Vasastan och Solna.

Fakta om lokalen

Adress: Hälsingegatan 38 Byggår: 1965, 2002
Area: 670 kvm Område: Hagastaden
Typ: Kontor Våningsplan: BV
Kommun: Stockholm

Vill du vet mer om Hälsingegatan 38?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I kvarteret återfinns allt du behöver ur servicesynpunkt och ett spännande utbud av mat och dryck. Nyligen slogs portarna upp till restaurang Rummel, belägen i en spektakulär byggnad i trä, som fått ett mycket fint mottagande. Strax intill öppnar även Restaurang ART och Din-Din Club under våren 2024. I huset finns en uppskattad lunchrestaurang. Tillsammans med områdets alla övriga caféer, restauranger och barer har du tillgång till ett brett utbud oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller middag.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden, skapar en livlig urban miljö. Området har växt snabbt de senaste åren med många nya bostäder och planerar för 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser. Nära finns Norra Stationsparken, en stor park som planeras att vara klar 2024. Hagastaden är känt för sitt innovationsklimat och är en del av Stockholms life science-kluster med företag som Karolinska universitetssjukhuset och universitetet. KTH och Stockholms universitet ligger också inom gångavstånd. Området erbjuder även många moderna träningsanläggningar och natursköna områden som Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slott.

Kommunikationer

Detta är en plats med utmärkta kommunikationer. Närmsta stationen för Citybanan är belägen endast 300 meter från fastigheten. Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar trafikerar området. För bilburna är läget smidigt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken. Under 2028 utökas kommunikationerna ytterligare då en ny tunnelbanestation på gröna linjen öppnas i Hagastaden, som en del i utbyggnaden mellan Odenplan och Arenastaden.