Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden

Modern kontorslokal belägen i gränslandet mellan Vasastan och den expansiva Hagastan. I fastigheten återfinns bekvämligheter som ett café med lunchservering, dusch- och omklädningsrum, cykelrum samt garage. Har ni behov av snabbt tillträde, flexibelt avtal eller kanske en lokal under en kortare period då är detta lokalen för er. Boka en visning redan idag!

Planlösning

Välkommen in i denna kontorslokal med en öppen planlösning som präglas av flera mötesrum, pentry och loungeytor, perfekta gemensamma utrymmen för kreativitet och samarbete. Lokalen är i utmärkt skick och erbjuder fönster åt ena hållet samt stora glaspartier som öppnar upp mot fastighetens gemensamma entré och hissar. Detta skapar en genomströmmande ljus atmosfär som omfamnar hela lokalen

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i fastigheten.

Övrigt

Fastigheten är Green Building-certifierad.

Fakta om lokalen

Adress: Sankt Eriksgatan 117 Byggår: 1930
Area: 977 kvm Område: Hagastaden
Typ: Kontor Våningsplan: 3
Kommun: Stockholm

Vill du vet mer om Sankt Eriksgatan 117?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I kvarteret återfinns allt du behöver ur servicesynpunkt och ett spännande utbud av mat och dryck. Nyligen slogs portarna upp till restaurang Rummel, belägen i en spektakulär byggnad i trä, som fått ett mycket fint mottagande. Strax intill öppnar även Restaurang ART och Din-Din Club under våren 2024. I huset finns en uppskattad lunchrestaurang. Tillsammans med områdets alla övriga caféer, restauranger och barer har du tillgång till ett brett utbud oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller middag. Vill man handla mat, dryck eller andra nödvändigheter på lunchen eller på väg till/från jobbet finns Coop, Hemköp, Systembolaget och apotek i närområdet. Vid Odenplan finns även ett brett utbud av butiker och service. I Hagastaden finns flera bra hotell som även erbjuder konferensmöjligheter för stora sällskap: Elite Palace Hotel samt Blique by Nobis och Elite Hotel Carolina Tower. För den konstintresserade finns mycket att upptäcka i det närliggande Stockholm Gallery District, där några av Sveriges främsta gallerier återfinns.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden, skapar en livlig urban miljö. Området har växt snabbt de senaste åren med många nya bostäder och planerar för 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser. Nära finns Norra Stationsparken, en stor park som planeras att vara klar 2024. Hagastaden är känt för sitt innovationsklimat och är en del av Stockholms life science-kluster med företag som Karolinska universitetssjukhuset och universitetet. KTH och Stockholms universitet ligger också inom gångavstånd. Området erbjuder även många moderna träningsanläggningar och natursköna områden som Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slott.

Kommunikationer

Detta är en plats med utmärkta kommunikationer. Närmsta stationen för Citybanan är belägen endast 300 meter från fastigheten. Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar trafikerar området. För bilburna är läget smidigt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken. Under 2028 utökas kommunikationerna ytterligare då en ny tunnelbanestation på gröna linjen öppnas i Hagastaden, som en del i utbyggnaden mellan Odenplan och Arenastaden.