Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden

En generös, öppen och välkomnande kontorslokal högst upp i huset som erbjuder flexibla och funktionella ytor och en fantastisk utsikt över Hagastadens trevliga kvarter.

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning med generöst ljusinsläpp, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. De gemensamma ytorna är rymliga och erbjuder möjligheter för både gemensamma aktiviteter och individuellt arbete. Dessutom finns det separata mötes- och arbetsrum för privat och effektivt arbete. Rummen är avgränsade av eleganta glaspartier, vilket skapar en modern och öppen känsla. Lokalen har också förmånen av en privat terrass.

Parkering

Det finns garage i fastigheten.

Övrigt

Lokalen ligger centralt belägen vid Sankt Eriksgatan/Dalagatan och är en del av Hagastaden, ett av stadens mest spännande och expansiva utvecklingsområden som knyter samman Vasastan och Solna.

Fakta om lokalen

Adress: Sankt Eriksgatan 117 Byggår: 1930
Area: 840 kvm Område: Hagastaden
Typ: Kontor Våningsplan: 10
Kommun: Stockholm

Vill du vet mer om Sankt Eriksgatan 117?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I kvarteret återfinns allt du behöver ur servicesynpunkt och ett spännande utbud av mat och dryck. Nyligen slogs portarna upp till restaurang Rummel, belägen i en spektakulär byggnad i trä, som fått ett mycket fint mottagande. Strax intill öppnar även Restaurang ART och Din-Din Club under våren 2024. I huset finns en uppskattad lunchrestaurang. Tillsammans med områdets alla övriga caféer, restauranger och barer har du tillgång till ett brett utbud oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller middag. Vill man handla mat, dryck eller andra nödvändigheter på lunchen eller på väg till/från jobbet finns Coop, Hemköp, Systembolaget och apotek i närområdet. Vid Odenplan finns även ett brett utbud av butiker och service. I Hagastaden finns flera bra hotell som även erbjuder konferensmöjligheter för stora sällskap: Elite Palace Hotel samt Blique by Nobis och Elite Hotel Carolina Tower. För den konstintresserade finns mycket att upptäcka i det närliggande Stockholm Gallery District, där några av Sveriges främsta gallerier återfinns.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden, skapar en livlig urban miljö. Området har växt snabbt de senaste åren med många nya bostäder och planerar för 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser. Nära finns Norra Stationsparken, en stor park som planeras att vara klar 2024. Hagastaden är känt för sitt innovationsklimat och är en del av Stockholms life science-kluster med företag som Karolinska universitetssjukhuset och universitetet. KTH och Stockholms universitet ligger också inom gångavstånd. Området erbjuder även många moderna träningsanläggningar och natursköna områden som Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slott.

Kommunikationer

Detta är en plats med utmärkta kommunikationer. Närmsta stationen för Citybanan är belägen endast 300 meter från fastigheten. Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar trafikerar området. För bilburna är läget smidigt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken. Under 2028 utökas kommunikationerna ytterligare då en ny tunnelbanestation på gröna linjen öppnas i Hagastaden, som en del i utbyggnaden mellan Odenplan och Arenastaden.