En arkitekturbok om Swedbanks nya huvudkontor

Pressmeddelande den 14 januari 2015:

Humlegården Fastigheter är mycket stolta för Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg. En byggnad som har fått stor uppmärksamhet för sin arkitektur och på det sätt som den bidrar till att både utveckla bankens verksamhet och Sundbybergs stadskärna.

Vi är därför glada att meddela att förlaget Arvinius+Orfeus har tagit fram en arkitekturbok om byggnaden och hur den samspelar med verksamheten och dess omgivning. Författare är den danske skribenten Thomas Dickson. Boken finns att köpa hos välsorterade bokhandlare och i de större nätbokhandlarna. Den ges ut både på svenska och engelska.

För frågor kring byggnaden och arkitekturen kontakta:

Daniel Markström, arkitekturchef, Humlegården Fastigheter
tel: 08-678 92 23, e-post: daniel.markstrom@humlegarden.seRelaterade artiklar

Detaljerna bakom Astoriahusets förvandling

På Nybrogatan 15-17 i Stockholm sker just nu en omfattande restaurering av den del av fastigheten som varit entré till den gamla biografen Astoria, samtidigt som kvarteret också får ett nytillskott...

Läs mer


Nytt konstverk på Engelbrektsplan

I nära anslutning till Humlegårdens kontor på Engelbrektsplan invigdes under hösten konstverket "ÅR TAL", som syftar till den långa relationen mellan Sverige och Finland.

Läs mer


Kreativt samarbete skapade mötesplats

En spektakulär installation har gett nytt liv åt fastigheten Blasieholmen 55. Tillsammans med arkitekt Thomas Eriksson skapades en mötesplats i fastighetens ljusgård. Där möts besökaren nu av en st...

Läs mer